.
Резултати от 1 до 25 от общо 103

Threaded View

Супер фен Аватара на paradosou
    1. Доволен/а ли си от живота си? - има доста неща, дето искам да променя
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - 17 карам. Не знам на колко се чувствам. На моменти се чувствам по-голяма, 'щото с повечето ми връстници хич не сме на един акъл, друг път пък (като ме омажат със сладолед или гледам детско, примерно :Д) си се чувствам баш дете.
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - доста под средния стандарт и тва е едно от нещата, които харесвам в себе си. Оценявам мнението на хора, които си заслужава да чуя, останалите не са фактор.
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? - не. Промяната и динамиката са ми близки.
    5. Злопаметен/а ли си? не, бързо ми минава
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - умерен егоист :Д Егоизъм в градивния смисъл е ок, извън него е кофти като черта
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - тва ше го пропусна
    8. Страхуваш ли се от неизветността? - тук май пак съм под средния стандарт
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) - целеустременост, страст, вътрешна сила, любов, ведрост, желание за живот (не съм ги подреждала по някъв специален начин)
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - много шаблонен въпрос. И двете са важни.
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? - има нещо такова
    12. Добър човек ли си? - опитвам се
    13. Имаш ли модел на подражание? - не. Мога да взаимствам нещо, ако ми харесва, ама не следвам сляпо модели. Правя от себе си тва, което на мен ми харесва.
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? - Не съм срамежлива. Не нося маска, но не всеки ме вижда такава, каквато съм.
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той?
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - няма такова нещо като любов от пръв поглед, по-скоро привличане, химия, искра..
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - по-късно мисля да пиша
    Последно редактирано от paradosou : 04-08-2012 на 17:46

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си