1. Доволен/а ли си от живота си? Не, но се радвам и ценя, когато ми се случи нещо, което ме накара да забравя това

2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 15, но се чувствам малка за проблемите около мен

3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Почти винаги

4 Страхуваш ли се да живееш различно? Не

5. Злопаметен/а ли си? По-скоро - не.

6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? В повечето случай съм егоист, ако се отнася до неща, които иначе биха ми навредили

7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Като бях малко исках да стана ветеринар, но сега нещата се промениха в съвсем друга посока и се боря за журналист, а иначе - и като малка и сега, амбициите и мечтите ми са свързани с чужбина, искам да обиколя света, да уча езици.. и мисля, че ако успея с журналистиката би могло да се сбъдне

8. Страхуваш ли се от неизветността? Не, ако не съм сама

9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)
Да бъда щастлива

10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? ммм.. да имаш хора до себе си, независимо от времето и ситуациите

11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Да, само че на някой хора по-малко, отколкото на други

12. Добър човек ли си? Старая се

13. Имаш ли модел на подражание? Просто се стремя да съм това, което сама искам да бъда

14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Не бих казала, че съм срамежлива, много от хората, които не ме познават съм останала с впечатлението, че ме мислят за надута, но като си говорим стигаме до извода, че и двамата грешим един за друг. И да, често ми се налага да нося маска

15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Живей, бъди щастлив на момента, не мисли за после..

16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? То не е любов от пръв поглед, ами.. не знам, не е любов просто ;dd И да, за жалост съм била влюбена

17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)
Не знам, надявам се да съм всичко, за което мечтая сега, да съм достигнала мечтите си и целите си, но най-вече просто всичко, което имам и което съм да ме кара да се чувствам щастлива, удовлетворена и жива