1. Доволен/а ли си от живота си? - Да бих казала, че съм доволна научих се да го живея на макс и да следвам само своите интереси и идеали.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - на 15 съм и се чувствам на толкова
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - интересува ме мнението едиствено на хората, на които държа и ценя много
4 Страхуваш ли се да живееш различно? - не
5. Злопаметен/а ли си? - не
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - до някъде, много мразя да ми пипат личните вещи
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - като малка мечтаех да стана художник, а сега мечтая да се занимавам с история и да пътувам, но винаги да имам при кои да се върна
8. Страхуваш ли се от неизветността? - не
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш). - Ако можех да си избера живот незнам какъв живот бих искала, защото живота ми в момента е много добър.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - духовното. С пари могат да се купят много материални неща, човек може да живее добре в охолство, но за мен живота без приятели и любим човек не е живот.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? - да това е много вярно, убедих се многократно
12. Добър човек ли си? - прекалено добър. Всеки мисли, че ако си добър живота ти ще е прекрасен, но всъщност добрите хора понасят най - много болка, зад усмивката им се крият безброй сълзи и въпреки всичко не се предаваме, а продължаваме напред с усмивка
13. Имаш ли модел на подражание? - не имам си собствен стил и начин на живот и не мисля, че трябва да се подръжава на някой, защото всеки човек си е сам за себе си и сам по себе си е уникален.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? - в много случей съм носила маска, вътрешно съм се чувствала като мъртва, но пред света винаги съм с усмивка, малко хора са ме виждал съкрушена и тъжна, не се смятам за срамежлива и не мисля, че някой ме смята за такъв човек.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? - Живей за себе си и следвай само своите идеали!
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - за мен няма любов от пръв поглед. За да се влюби истински човек трябва да познава и най - лошите качества на обекта на желанията си
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - след 15 години се виждам като успяла в туристически план жена, а относно семейството не знам дали искам да се омъжвам. Аз съм независим човек и съм научена да се справям сама с всичко колкото и да е трудно, бих искала само едно дете момченце и да го отгледам като истински мъж, а не да стане някакъв разглезен лиглио, които не знае какво иска и баща му ще е мъж, които да е отговорен и да поеме отговорност за нас с детето ми.