1. Доволен/а ли си от живота си? Горе-долу
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 13. Понякога се чувствам на 17-18 (зряла като такъв човек де ;д) а друг път - на 10 или 11 ;д
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Еми..малко ;д
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Не
5. Злопаметен/а ли си? Да
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не съм егоист.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Като малка не помня какво съм си мечтаела, но сега искам да съм актриса или певица и да стигна до върха ;д
8. Страхуваш ли се от неизветността? Не, интересна ми е.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Амии...отивам в Английската или в Немската гимназия, добър ученик съм, завършвам и отивам в London Royal College of Music/Arts (двоумя се ;д), завършвам, ставам актриса/певица. Не знам доколко искам да съм известна, може би дотолкова, колкото да мога да си позволявам повечето неща. Женя се за добър мъж, имам 2 деца и куче и умирам с кеф ;д
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Мисля, че и двете неща са много важни.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? По-скоро не.
12. Добър човек ли си? Не знам..мисля, че да.
13. Имаш ли модел на подражание? Да, имам.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Доста съм срамежлива на вид и така ме приемат, но всъщност най-често нося маска, защото така се забавлявам.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? It's not about how you look. It's about how you see.
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Ем да, вярвам и за второто не знам ;д Май да ;д
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Виждам се като певица или актриса, красива и току-що омъжена ;д