1. Доволен/а ли си от живота си? На 80%.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 16 съм, но определено се чувствам на повече.
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Малко.
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Да.
5. Злопаметен/а ли си? Малко, в границите на нормалното.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не съм. Винаги мисля за другите пред мен. Това понякога ми играе лоша шега.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Мечтаех да стана DJ. Сега мечтая за семейство и работа, с която да осигуря добър живот на мен и семейството ми. А, мечтая и за НЕЯ.
8. Страхуваш ли се от неизветността? По-скоро се страхувам от това, че тези които не ме познават, ме мислят за пълен сдухар.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Описах го в 7.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Не е така. Светът е много несправедлив.
12. Добър човек ли си? Да, но другите не ме оценяват.
13. Имаш ли модел на подражание? Не мисля.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Срамежлив съм пред хора, които не знам как биха се отнесли към мен. Пред приятелите си съм такъв, какъвто се чувствам - леко луд. Проблемът е, че някои от тях не го харесват.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Не обичам да се крия зад фрази.
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Не вярвам в любовта от пръв поглед, бил съм влюбен само един път.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Отговорът пак е в 7.