1. Доволен/а ли си от живота си? мисля че да..почти на 100%
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? на 17,и на толкова се чуствам ;д
3. Влияеш ли се от чуждото мнение?Доста
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Промяната от части ме плаши,но винаги се изправям срещу това и пробвам нови неща ;д
5. Злопаметен/а ли си? Да :/
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?Донякъде ;д
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?Незнам кво съм си мечтала като малка,но ссега не обичам да гледам напред във бъдещето ';д живея за момента ;д
8. Страхуваш ли се от неизветността? Хм,може би
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Любов,здраве,щастие,да съм удовлетворена от живота си ;д
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното,но не е лошо да си осигурен и материално
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?Абсолютно
12. Добър човек ли си?Опитвам се
13. Имаш ли модел на подражание?Не аз съм си аз
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?Доста съм срамежлива,мразя го тва свое качество ;д но кво да се прави..и да доста от околните ме възприемат като такава,пред много малко хора мога да се отпусна максимално .. но се опитвам да го поправя тва
15. Имаш ли девиз? Какъв е той?
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?Вярвам в привличането от пръв поглед,,любов едва ли може да съществува без да си опознал човека..иначе не мисля че съм била влюбена до сега
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) преуспяла,сигурна,открила пътя по които да вървя,влюбена