.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 103
    1. Доволен/а ли си от живота си? НЕ,но има и по-зле от мен ...
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш?15, на 12
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение?НЕ винаги
    4 Страхуваш ли се да живееш различно?Не.
    5. Злопаметен/а ли си? ДА
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?Може би малко
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?Не помня,Да бъда щастлив.
    8. Страхуваш ли се от неизветността?НЕ
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)ДА бъда щастлив с момичето което обичам.
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?И двете са важни
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?Не винаги
    12. Добър човек ли си?Мисля,че да ..
    13. Имаш ли модел на подражание?Не
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?Малко,Не,ДА
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той?Нямам
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?ДА
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)Преуспял,женен,с добър вид ...

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    1. Доволен/а ли си от живота си? Горе-долу
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 13. Понякога се чувствам на 17-18 (зряла като такъв човек де ;д) а друг път - на 10 или 11 ;д
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Еми..малко ;д
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? Не
    5. Злопаметен/а ли си? Да
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не съм егоист.
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Като малка не помня какво съм си мечтаела, но сега искам да съм актриса или певица и да стигна до върха
    8. Страхуваш ли се от неизветността? Не, интересна ми е.
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Амии...отивам в Английската или в Немската гимназия, добър ученик съм, завършвам и отивам в London Royal College of Music/Arts (двоумя се ;д), завършвам, ставам актриса/певица. Не знам доколко искам да съм известна, може би дотолкова, колкото да мога да си позволявам повечето неща. Женя се за добър мъж, имам 2 деца и куче и умирам с кеф ;д
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Мисля, че и двете неща са много важни.
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? По-скоро не.
    12. Добър човек ли си? Не знам..мисля, че да.
    13. Имаш ли модел на подражание? Да, имам.
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Доста съм срамежлива на вид и така ме приемат, но всъщност най-често нося маска, защото така се забавлявам.
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? It's not about how you look. It's about how you see.
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Ем да, вярвам и за второто не знам ;д Май да ;д
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Виждам се като певица или актриса, красива и току-що омъжена ;д

Голям фен
    1. Доволен/а ли си от живота си?
    Горе-долу

2. На колко години си? А на колко се чувстваш?
    На 13. Различно .

3. Влияеш ли се от чуждото мнение?
    Не .

4 Страхуваш ли се да живееш различно?
    Не .

5. Злопаметен/а ли си?
    Да ;дд

6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?
    Може би .

7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?
    Преди - да стана ветеринарен лекар , да имам 8 деца ;дд , да мога да летя
    Сега - да вляза в хубава гимназия , да намеря истинско приятелство , да мога да летя ;дд
    8. Страхуваш ли се от неизветността?
    Малко ;дд

9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)

Да завърша гимназия . Да изкарам висше - испанска фиология . Да намеря подходящия човек за мен . Да родя момиченце ;дд

10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?
    Духовното . Но без материалното няма как да живееш . Тоест и двете .

11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?
    Може би ..

12. Добър човек ли си?
    Да

13. Имаш ли модел на подражание?
    Не

14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?

Да , сремежлива съм , но само в началото , докато определя ситуацията . Не нося "маска" пред никого .

15. Имаш ли девиз? Какъв е той ?
    Дръж се с другите така , както те се държат с теб !

16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?
    Не бих казала .. и за двете ;д

17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)
    Представа си нямам ;дд ..

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart

Smile

Цитирай Първоначално написано от Happiness1 Виж мнението
    Реших да направя тази темичка за тези, които нямат какво да правят ;рр

И така, ето ги и въпросите, на които бих искала да ви накарам да се замислите, и (разбира се ако желаете) да споделите .. излейте си душата.. бъдеще честни, дори това да е единственият път,в който ще бъдете такива...

1. Доволен/а ли си от живота си? Засега да, надявам се (старая се) и за в бъдеще да е така.
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? 18 и се чувствам на толкова.
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Опитвам се да не го правя, но все няма как въобще да не се влияя.
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? Не..искам да живея така както аз намирам за добре и ми харесва и ако това значи да е различно ок
    5. Злопаметен/а ли си? Може би да.
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Донякъде..в този труден свят :Д
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Сега мечтая да остана с този, когото обичам и да сме щастливи, да продължа да уча...
    8. Страхуваш ли се от неизветността? ДА
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Пълен със здраве, щастие и любов.
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Нз..вероятно е така
    12. Добър човек ли си? Не мисля, че аз съм тази, която трябва да каже.
    13. Имаш ли модел на подражание? Не
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Малко срамежлива, не харесвам лицемерието и винаги казвам това, което мисля, така че предполагам не нося "маска".
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? "Никога не се предавай!"
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? ДА..ДА
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Красива и поддържана, заедно с любимия мъж, 2 деца и развиваща се кариера в областта на медицината.

Надявам се, че не ви е било скучно : )))) Ще се радвам да пишете.. Моля, без обиди относно темата, просто ми стана интересно и реших да я пост-на
    десет букви

1. Доволен/а ли си от живота си? На 80%.
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 16 съм, но определено се чувствам на повече.
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Малко.
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? Да.
    5. Злопаметен/а ли си? Малко, в границите на нормалното.
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не съм. Винаги мисля за другите пред мен. Това понякога ми играе лоша шега.
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Мечтаех да стана DJ. Сега мечтая за семейство и работа, с която да осигуря добър живот на мен и семейството ми. А, мечтая и за НЕЯ.
    8. Страхуваш ли се от неизветността? По-скоро се страхувам от това, че тези които не ме познават, ме мислят за пълен сдухар.
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Описах го в 7.
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното.
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Не е така. Светът е много несправедлив.
    12. Добър човек ли си? Да, но другите не ме оценяват.
    13. Имаш ли модел на подражание? Не мисля.
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Срамежлив съм пред хора, които не знам как биха се отнесли към мен. Пред приятелите си съм такъв, какъвто се чувствам - леко луд. Проблемът е, че някои от тях не го харесват.
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Не обичам да се крия зад фрази.
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Не вярвам в любовта от пръв поглед, бил съм влюбен само един път.
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Отговорът пак е в 7.

1. Доволен/а ли си от живота си? има кфо да се иска още ....
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? на 13 съм, а се чувствам на 14,15 .. ;д
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? не
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? не
    5. Злопаметен/а ли си? да
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? не
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? като бях малка мечтаех да летя .. а сега да съм с момчето, което обичам ;р
    8. Страхуваш ли се от неизветността? донякъде
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) перфектен, радостен
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? материалното
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? така е , стига да вярваш
    12. Добър човек ли си? да
    13. Имаш ли модел на подражание? не
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? да срамежлива съм , и да - нося маска, правя се на щастлива пред др-те
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? всичко се връща
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? не вярвам за първия поглед .. и да, била съм
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) надявам се някъква високоплатена професия ;д , добро семеиство и по-хубава ;дд

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    1. Доволен/а ли си от живота си? мисля че да..почти на 100%
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? на 17,и на толкова се чуствам ;д
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение?Доста
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? Промяната от части ме плаши,но винаги се изправям срещу това и пробвам нови неща ;д
    5. Злопаметен/а ли си? Да :/
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?Донякъде ;д
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?Незнам кво съм си мечтала като малка,но ссега не обичам да гледам напред във бъдещето ';д живея за момента ;д
    8. Страхуваш ли се от неизветността? Хм,може би
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Любов,здраве,щастие,да съм удовлетворена от живота си ;д
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното,но не е лошо да си осигурен и материално
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?Абсолютно
    12. Добър човек ли си?Опитвам се
    13. Имаш ли модел на подражание?Не аз съм си аз
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?Доста съм срамежлива,мразя го тва свое качество ;д но кво да се прави..и да доста от околните ме възприемат като такава,пред много малко хора мога да се отпусна максимално .. но се опитвам да го поправя тва
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той?
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?Вярвам в привличането от пръв поглед,,любов едва ли може да съществува без да си опознал човека..иначе не мисля че съм била влюбена до сега
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) преуспяла,сигурна,открила пътя по които да вървя,влюбена

Супер фен Аватара на Anonys
    1. Доволен/а ли си от живота си? Да
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? 15, не знам какъв е точния характер за 15 годишен младеж, така че не зная. Около 15 и 18
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Зависи. По принцип не, но не се знае каква е ситуацията.
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? Не, винаги съм го искал.
    5. Злопаметен/а ли си? В повечето случаи - не.
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Зависи за какъв "егоизъм" имате в предвид. Не съм егоист, но ако някой е "натрапчив" и "нагъл", тогава естествено, че съм
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Помня като бях на 5, че имаше един обущар в Пловдив и минавахме покрай него с майка ми и той попита колко е часът. Тогава се замислих и казах: -Знаете ли какво ?! Като стана голям няма да си купя кола, а кон с каруца, защото всички имат коли .. Мечтая да замина за някаде и да не се върна. Да взема всичко, което ми е ценно с мен. Искам да пробия в живота, да следвам в Германия и да не стана "богатия шев", който е с голямо самочувствие, а шеф, който е точен, изискан и проспериращ.
    8. Страхуваш ли се от неизветността? Не.
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? Живот мечта.. Как да ви кажа.. Все още не съм изживял моя, че да мисля за друг
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Естествено. Майка ми колкото и добрини да е направила й се връщат тройно..
    12. Добър човек ли си? Може да се каже.
    13. Имаш ли модел на подражание? Не.
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Не съм срамежлив, питайте ги как ме приемат, маска се носи, когато се налага. По принцип не
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Когато искаш и желаеш нещо толкова много, постигни го, за да си доволен от себе си.
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Това е доста сложна тема.. Не искам да развивам теории, за това - вярвам, да.
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Виждам се зрял мъж с добра работа в ръце, жена и деца, който държи на тях, каквото и да се случи, с къща, сбъдвайки мечтите си ден след ден. Ще се погрижа да не съм по-зле от 18-20 годишен младеж

Мега фен Аватара на Dagichka
    1. Доволен/а ли си от живота си? доволна съм, че имам семейство и покрив над главата си. всичко друго за сега липсва, но с времето надявам се ще го постигна
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? на 16, зависи в какво настроение съм - мога да се държа като 5 годишна и да се лигавя, а понякога се чувствам "емоционално изтощена" като стара баба ;д
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? за жалост да
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? ако промяната е към добро - не
    5. Злопаметен/а ли си? зависи от ситуацията
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? добре е човек да бъде егоист понякога, опитвам се да го постигна
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? като малка исках да стана фризьорка и да си имам собствено студио хах :д сега мечтая да срещна любовта, да се махна от България, да работя нещо, което да ми харесва
    8. Страхуваш ли се от неизветността? може би
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) да живея в апартамент в ню йорк с гаджето, да изкарваме много пари :Д да помагам на наще финансово и най-важното, разбра се, аз и най-близките ми хора да бъдат живи и здрави
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? и двете са важни, но духовното надделява
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? адски много се надявам да е така
    12. Добър човек ли си? другите трябва да кажат, аз се опитвам
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? повечето ми казват, че съм срамежлива. и като по-малка наистина бях такава, сега съм по-скоро студена и резервирана към непознати; налага ми се често да нося маска дори пред 'приятелите' ми, жалко (:
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? живей за днес, но мисли за утре
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? вярвам, защото такава любов от 'пръв поглед' ми се случи, та ме дръжа 2 години..
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - отслабнала! :Д професия нямам идея, семейство - живееща с любовта на живота ми, може ми с едно мъниче тичащо около нас

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    сега мечтая да срещна любовта, да се махна от България, да работя нещо, което да ми харесва
    Ню Йорк не е този град, който гледаш по телевизията. Доста по-страшничко си е. Да влезеш в чужда територия на черните, не е много добре. Ако видят бял, доста неприятности могат да му създадат. Там всички хора са като единаци и няма приятели/роднини. Сякаш си отишъл с вълци на лов. По-добре се замечтай за някое по-добро място

1. Доволен/а ли си от живота си?В момента да .
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? на 14 , но се чувствам като на 10
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение?Зависи
    4 Страхуваш ли се да живееш различно?Не знам .
    5. Злопаметен/а ли си? може да се каже
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Да , но ако обичам някого не съм
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?
    Когато бях малка мечтаех да стана голяма .. Сега мечтая за хубав живот и да намеря сериозен приятел и приятелка на които да споделям всичко
    8. Страхуваш ли се от неизветността? не точно
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)
    Сериозен приятел до мен , най - добра приятелка , да живея хубаво
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?духовното
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?Да така е
    12. Добър човек ли си?Към тези който обичам съм , а към останалите не
    13. Имаш ли модел на подражание? не аз съм себе си
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?
    Срамежлива съм първите няколко часа . Да . Да
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той?Всичко се връща
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?Не . Не съм била истински влюбена .

17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)

1. Доволен/а ли си от живота си? - mm da
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш?- na 15 i na 15 se chuvstvam :P
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение?-- mm ponqkoga :X
    4 Страхуваш ли се да живееш различно?- mne
    5. Злопаметен/а ли си? -- mi malko
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?mi ne nesam i ne smqtam che e dobre
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?-- avtomontiorka da staavam
    8. Страхуваш ли се от неизветността?-- mne
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)-mm nz
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?- duhovno :P
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? -- mi rano ili kasno se vrashta da taka e :P
    12. Добър човек ли си?- mi spored men da
    13. Имаш ли модел на подражание?-- mne
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?- mi sramejliva sam i to baq noo chak maska da nosq nee :P
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той?
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?- mda
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)- mii mm nz

Фен Аватара на betunka
    Град
    Vidin :P
    1. Доволен/а ли си от живота си? гоооре-долу.. може и по-добре :д
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? през юли ставам на 14, чувствам се на 12
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? понякога.. зависи от кой по - точно
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? смисъл?
    5. Злопаметен/а ли си? не
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? понякога съм егоист и честно казано, да смятам го за добре, понякога е хубаво човек да помисли малко първо за себе си
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? хмм честно казано не помня.. предполагам за някоя нова кукла.. така де бях малко разглезена тази година специялно целта ми да вляза в гимназията която искам ми се превърна нещо като мечта иначе, за много неща мечтая., да пораста и да изпитам любовта, ако изобщо съществува и такива работи
    8. Страхуваш ли се от неизветността? ДА!
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) да бъда умна, красива, богата, мноого щастлива и да живея на някои остров
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? духовното
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? рано или късно всеки си получава заслуженото и както казва класната ми, ако не ни се върне на нас, то тогава ще се върне на децата ни, което ще бъде по-зле! така че ДА-всичко се връща!
    12. Добър човек ли си? не знам..
    13. Имаш ли модел на подражание? да, сестра ми
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? аз съм ссуууупер срамежлива, ии зависи, хората които ме познават добре не ме имат за такава, защото с тях вече съм свикнала и не се срамувам за останалите не знам и не не нося маска пред никой
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? аз мога
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? вярвам в привличането от 1 поглед, но не и в любовта, и не не мисля че съм била влюбена
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) нямам си на представа
    Don't let go
    don't run away love
    still got feelings you are my passion
    don't let go
    don't run away love.
    You are the one for me.

1. Доволен/а ли си от живота си? Принципно да, но винаги има какво още да се желае.
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? на 17
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Зависи чие е. Ако е на по-близки хора - понякога да.
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? Не.
    5. Злопаметен/а ли си? Понякога, зависи към кой.
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не, не съм, но май трябва да бъда.
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Като малка мечтаех да стана учителка, сега мечтая да уча журналискита в СУ
    8. Страхуваш ли се от неизветността? Принципно да, но съм се убедила, че най-хубавите неща се случват неочаквано.
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Живота мечта - студентка в СУ и абсолютно независима (най-вече от финансова гледна точка)
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Многокатно съм се убедила, че е така.
    12. Добър човек ли си? Това трябва да го кажат хората около мен, не аз.
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Срамежлива съм, но повечето хора не вярват. ;д
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Никога не се предавай. Риск печели, риск губи.
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Да и да.
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Никога не гледам толкова напред.

1. Доволен/а ли си от живота си? Доволна съм,но винаги може и повече
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 14,чувствам се малко по-зряла,но не знам дали е така.
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? За съжаление-да
    4. Страхуваш ли се да живееш различно? Промените са трудно нещо
    5. Злопаметен/а ли си? Не
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Мечтаех да бъда известна,а сега-точно обратното
    8. Страхуваш ли се от неизветността? Не
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? Спокоен живот с достатъчно пари и с хората,които обичам
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Иска ми се да беше така
    12. Добър човек ли си? Да
    13. Имаш ли модел на подражание? Не
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Може да се каже.Околните ме знаят такава,каквато съм. Не нося "маска" пред другите,просто понякога се държа по-различно..
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? В момента не
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Не мисля,че съм била истински влюбена.
    17. Как се виждаш след 15 години? Не знам..може би успяла
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

1. Доволен/а ли си от живота си? еми на 13 съм почти нищо не съм видяла още от живота , но на тоя етап да
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? 13 , но определено акъла и действията са ми на по-голям
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? не !! Говорете си НЕ МИ ПУКА !!
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? нее
    5. Злопаметен/а ли си? оо да !!
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?нее
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? мечтая за един по - дъбър свят !!
    8. Страхуваш ли се от неизветността? малко
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той?да имам малко повече пари (не много ,но не и малко ) , едно прекрасно семейство с 1-2 деца и мъж който да ме обича истински и може би 1 истински приятел !!
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? духовно
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? определено !!
    12. Добър човек ли си? еми не знам надявам се , че да
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? еми от части съм срамежлива в началото когато се запознавам с някой . Нужно ми и време се отпусна !! за маска в никакъв случай !! Аз съм си аз !
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Не се предавай !! Бори се до последно !!
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? еми по принцип да !! и да ужасно влюбена съм и то в момента !!
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - завършила вишо образование с 1 прекрасно детенце и мъж който ме обича !!

Повече от фен Аватара на Challenger
    1. Доволен/а ли си от живота си? Да, 100% съм доволна.
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 13 съм. Чувствам се на 13.
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Не особено.
    5. Злопаметен/а ли си? Не, стремя се да прощавам.
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не мисля, че съм егоистка.
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Когато бях малка мечтаех да си имам супер-такси, с което да превозвам пътници за нула време. Сега мечтая да стана криптограф.
    8. Страхуваш ли се от неизветността? Не.
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? Животът, който си живея в момента е живот-мечта.
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Да.
    12. Добър човек ли си? Не мога да дам обективно мнение.
    13. Имаш ли модел на подражание? Естествено. Това е треньорът ми.
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Не съм много срамежлива. Не мога да кажа как ме приемат околните. Не, не нося маска. Старая се да не го правя.
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Гледай напред, но се учи от грешките си, които си допуснала в миналото.
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Да, вярвам. Била съм влюбена.
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) След 15 години ще съм на около 28... Омъжена за културен, забавен, образован, интелигентен и приятен човек... Имам дете на около 2 годинки. С нормален външен вид, без пластични операции

1. Доволен/а ли си от живота си? Да .. тежък е,но съм доволна
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? 13 и се чуствам на толкова
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Много рядко
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? Не
    5. Злопаметен/а ли си? Не
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Kaто бях малка мечтаех да стана певица! Сега мечтая да стана моден дизайнер.. В момента амбициите ми са да изкарам изпитите и да вляза в гимназията коята искам
    8. Страхуваш ли се от неизветността? Рядко
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Спокойствие,свобода,любов ..
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? духовното може би
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Да
    12. Добър човек ли си? Това не мога да го кажа аз!
    13. Имаш ли модел на подражание?Не..Предпочитам да съм себе си
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?Като бях малка бях доста срамежлива,сега не съм .. Много рядко нося маска
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Напред и нагоре
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Вярвам и да, била съм
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)Незнам .. всичко с времето си

1.Задоволително!2.На 17 и се чувствам на 17 :Д 3.Понякога 4.Зависи как 5.Рядко,но съм 6.Не знам ;д 7.За всякакви глупости ;д 8 .Малко 9.Бих искала живот с по-щастливи родители,които да не се карат постоянно,с повече истински приятели,които да са винаги насреща и да бъда с момче,което ме заслужава и обича истински.. 10.И двете,но гледам да наблягам на духовното повече 11.Да!12.Надявам се -да! 13.Може да се каже до известна степен. 14.Като малка бях,вече не мисля.Не нося 'маска" ,защото тва е тъпо за мен!15.''Горе главата и напред!'' 16.Да,защо не ;д .Била съм влюбена 17. Трудно ми е да и се представя наистина :Д..
    ПП.Беше много забавно ))

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    1. Доволен/а ли си от живота си? да, винаги може и по-добре, но съм доволна и то много
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? на 16, понякога се чувствам като малко дете, а понякога като голям човек, но най-често на 16 си се чувствам ;д
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? по принцип да
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? зависи в какъв смисъл "различно"
    5. Злопаметен/а ли си? да ;дд
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? на моменти съм егоист,но не винаги..а и човек винаги трябва да бъде поне малко егоист, защото ако ние не мислим за нас,то кой?!
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? като малка исках да бъда певица, модел..сега не знам, все още нямам амбиции за някаква професия
    8. Страхуваш ли се от неизветността? понякога
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какъв би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) - живот? на богаташко момиче, може би..и да живея някъде в Америка..това ми е голямата мечта
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? духовното,но и материалното е важно
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? да, смятам, че всичко се връща
    12. Добър човек ли си? ами да, смятам се за такава, а и околните ме смятат ;д
    13. Имаш ли модел на подражание? да, едната ми сестра )
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? маска не съм носила никога, понякога съм срамежлива, а понякога не.. но като цяло съм ;d
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? мм не..
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? да била съм, е чак от пръв поглед не..иначе казват,че я има, но на мен не ми се е случвало
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) ми поне с едно дете, най-вероятно задомена..а за професия не знам

1. Доволен/а ли си от живота си? - Понякога Е, като цяло да!
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - На 16.В зависимост от обстоятелствата, но предимно на толкова или малко по- малко !!!
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - Изобщо.
    4 Страхуваш ли се да живееш различно?- Не.
    5. Злопаметен/а ли си? - По- скоро паметлива, помня и добро и лошо!
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?- Не,не съм и мразя тази черта в хората!!
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?- Като малка мечтаех да бъда ветеринар, а сега искам да уча литература )
    8. Страхуваш ли се от неизвестността?- Не.
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какъв би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)- Ще прилича на този, който имам в момента, но някои хора няма да присъстват в него. Ще имам всичко и всеки за които мечтая !!!!
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - Духовното, разбира се, но има нужда и от материалното, защото така сме по- сигурни и по- независими!

11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?- Не знам.... може би- да, а може би- не!
    12. Добър човек ли си?- Няма напълно добри хора,важното е да си "човек", и да- мисля,че съм такъв
    13. Имаш ли модел на подражание?- НЕ, искам да бъда себе си!
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?- За мен естествеността е едно от най- важните качества....
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той?- Бъди себе си, има достатъчно други хора!
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?- Не вярвам в любовта, изобщоо
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)- Професия- свързана с литература, Семейство- мъж и две деца, Външен вид- слаба с дълга коса, колкото може повече да си изглеждам като сега )

Фен Аватара на Vivid
    Град
    Варна

Red face

1. Доволен/а ли си от живота си? - ДА. За мен показателното не е сегашният външен облик на нещата, а отношението
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - 16, на достатъчно
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - Не. Чувам каквото ми трябва
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? - Не
    5. Злопаметен/а ли си? - Не си личи, но да. Опитвам се да се избавя от това
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - Да, когато от това зависи моето щастие.. иначе не се лакомя
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - за като малка...ха..не си спомням!
    8. Страхуваш ли се от неизвестността? - Да, но се чувствам фантастично, когато въпреки това рискувам
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какъв би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) - Природа, спокойствие, подкрепа, деца, радост...
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - Духовното
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? - Абсолютно
    12. Добър човек ли си? - Човек съм
    13. Имаш ли модел на подражание? - Не бих казала
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? - Чувствам се най-добре като себе си. Срамежлива съм...понякога. - когато някой ми вдъхва несигурност, а завися от това
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? - Много обичам да чета цитати от успели хора. Имам „девиз“ винаги, според момента.
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - Да, да
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - Психоаналитик във Франция, Мъж, деца на различна възраст, голяма и красива къща, щастлива.
    Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.

1. Доволен/а ли си от живота си? - На моменти.. o.O По-скоро да..
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - На 17 (почти). Определено се чувствам по-малка, но не мога да кажа на колко точно.
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - Старая се с всеки изминал ден да се влияя по-малко.
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? - Това не го разбрах много.. ;д
    5. Злопаметен/а ли си? - Мм, мисля, че да.. В смисъл не, че не помня доброто, ама не забравям когато някой ме разочарова.
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - Не бих казала, че съм. Може би всеки човек трябва да е малко егоист.
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - Мечтаех за бебе, за сватба от приказките, да обиколя света, да уча висше в София. Сега е горе-долу същото, като изключим сватбата от приказките - стига ми човек, който да ме обича такава, каквато съм и на който мога да разчитам за всичко, а също висшето предпочитам да е в чужбина.
    8. Страхуваш ли се от неизветността? - Мисля, че да.
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Ами въпроса за мечтите ми го описва в общи линии.. ;д
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - Духовното.
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? - По-скоро не. Животът е несправедлив.
    12. Добър човек ли си? - Ами това могат да го кажат хората около мен. Надявам се да мислят, че съм добър човек.
    13. Имаш ли модел на подражание? - Не.
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? - Преди бях доста по-срамежлива, сега - не топкова. За "маската" - всеки човек носи според мен - никой не е напълно себе си. Пък и не може пред всички хора да се държиш по еднакъв начин - нали все пак едни са ти по-близки.. :]
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? - Ако нямаш очаквания, няма и да се разочароваш.
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - Някой беше казал: "Ако се влюбиш от пръв поглед, значи се влюбваш във външността, а не в човека." (или нещо такова). И аз мисля така. Ии не мисля, че съм била влюбена. Има момчета, които съм харесвала страшно много, но..
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - Надявам се да бъда дипломиран архитект, да живея в двуетажна къща с басейн и хамак , да съм омъжена с деца. А за външния вид.. Не мога да си се представя.

Голям фен Аватара на SWT
    1. Доволен/а ли си от живота си?Може и да е по-добре.
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш?На 14,на толкова и се чуствам.
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение?Не винаги.
    4 Страхуваш ли се да живееш различно?НЕ!!
    5. Злопаметен/а ли си? Зависи.
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?Понякога,не смятам,че това качество е похвално.
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?Като малко мечтаех да стана певица и сега е така.
    8. Страхуваш ли се от неизветността?Много.
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)Не съм мислила по този въпрос.
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?И двете.
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?АБСОЛЮТНО.
    12. Добър човек ли си?Сигурно
    13. Имаш ли модел на подражание?Не.
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?Не съм срамежлива,понякога се налага да нося маска.
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той?Нямам.
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?Не вярвам в любовта от пръв поглед.Била съм влюбена само веднъж.
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Охх труден въпрос,неорентирана съм все още.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    1. Доволен/а ли си от живота си? Да, определено.
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 18. Понякога се чувствам като 10 годишно дете, а понякога-по-зряла за възрастта си. Зависи.
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Не особено, може би само от мнението на най-близките ми.
    5. Злопаметен/а ли си? Не забравям, просто негативните емоции от спомените изчезват и те остават просто минали факти. Така че-не.
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не, даже напротив. Понякога даже си мисля, че трябва да стана по-егоистична, че така хората ми се качват на главата.
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Мечтаех да стана космонавтка и моден дизайнер. Сега мечтая за щастлив живот, близък човек, на когото да разчитам и отново- кариера в областта на дизайна.
    8. Страхуваш ли се от неизветността? Не. Както някой е казал: 'Не се страхувай от неизвестното. Може да е по-добро от настоящето".
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Пътуване, откриване на нови неща, любов, деца, природа и най-важното-здраве и щастие.
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Дори и да не е в този живот, всичко се връща рано или късно. Кармата си знае своето.
    12. Добър човек ли си? Да, определям се като такъв.
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Създавам първо впечатление или на надут, или на затворен човек, много хора са ми го казвали. Което всъщност не е така, невероятно открита съм, но само пред близките ми хора.
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Les enfants seuls savent ce qu'ils cherchent. (Само децата знаят какво търсят.)
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Да, и в момента съм. Не вярвам в любовта от пръв поглед. Силно привличане-може би, но любов-не.
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Както се случат нещата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си