1. Доволен/а ли си от живота си? гоооре-долу.. може и по-добре :д
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? през юли ставам на 14, чувствам се на 12
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? понякога.. зависи от кой по - точно
4 Страхуваш ли се да живееш различно? смисъл?
5. Злопаметен/а ли си? не
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? понякога съм егоист и честно казано, да смятам го за добре, понякога е хубаво човек да помисли малко първо за себе си
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? хмм честно казано не помня.. предполагам за някоя нова кукла.. така де бях малко разглезена тази година специялно целта ми да вляза в гимназията която искам ми се превърна нещо като мечта иначе, за много неща мечтая., да пораста и да изпитам любовта, ако изобщо съществува и такива работи
8. Страхуваш ли се от неизветността? ДА!
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) да бъда умна, красива, богата, мноого щастлива и да живея на някои остров
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? духовното
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? рано или късно всеки си получава заслуженото и както казва класната ми, ако не ни се върне на нас, то тогава ще се върне на децата ни, което ще бъде по-зле! така че ДА-всичко се връща!
12. Добър човек ли си? не знам..
13. Имаш ли модел на подражание? да, сестра ми
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? аз съм ссуууупер срамежлива, ии зависи, хората които ме познават добре не ме имат за такава, защото с тях вече съм свикнала и не се срамувам за останалите не знам и не не нося маска пред никой
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? аз мога
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? вярвам в привличането от 1 поглед, но не и в любовта, и не не мисля че съм била влюбена
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) нямам си на представа