1. Доволен/а ли си от живота си? - Понякога Е, като цяло да!
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - На 16.В зависимост от обстоятелствата, но предимно на толкова или малко по- малко !!!
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - Изобщо.
4 Страхуваш ли се да живееш различно?- Не.
5. Злопаметен/а ли си? - По- скоро паметлива, помня и добро и лошо!
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?- Не,не съм и мразя тази черта в хората!!
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?- Като малка мечтаех да бъда ветеринар, а сега искам да уча литература )
8. Страхуваш ли се от неизвестността?- Не.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какъв би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)- Ще прилича на този, който имам в момента, но някои хора няма да присъстват в него. Ще имам всичко и всеки за които мечтая !!!!
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - Духовното, разбира се, но има нужда и от материалното, защото така сме по- сигурни и по- независими!

11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?- Не знам.... може би- да, а може би- не!
12. Добър човек ли си?- Няма напълно добри хора,важното е да си "човек", и да- мисля,че съм такъв
13. Имаш ли модел на подражание?- НЕ, искам да бъда себе си!
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?- За мен естествеността е едно от най- важните качества....
15. Имаш ли девиз? Какъв е той?- Бъди себе си, има достатъчно други хора!
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?- Не вярвам в любовта, изобщоо
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)- Професия- свързана с литература, Семейство- мъж и две деца, Външен вид- слаба с дълга коса, колкото може повече да си изглеждам като сега )