1. Доволен/а ли си от живота си? - На моменти.. o.O По-скоро да..
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - На 17 (почти). Определено се чувствам по-малка, но не мога да кажа на колко точно.
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - Старая се с всеки изминал ден да се влияя по-малко.
4 Страхуваш ли се да живееш различно? - Това не го разбрах много.. ;д
5. Злопаметен/а ли си? - Мм, мисля, че да.. В смисъл не, че не помня доброто, ама не забравям когато някой ме разочарова.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - Не бих казала, че съм. Може би всеки човек трябва да е малко егоист.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - Мечтаех за бебе, за сватба от приказките, да обиколя света, да уча висше в София. Сега е горе-долу същото, като изключим сватбата от приказките - стига ми човек, който да ме обича такава, каквато съм и на който мога да разчитам за всичко, а също висшето предпочитам да е в чужбина.
8. Страхуваш ли се от неизветността? - Мисля, че да.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Ами въпроса за мечтите ми го описва в общи линии.. ;д
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - Духовното.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? - По-скоро не. Животът е несправедлив.
12. Добър човек ли си? - Ами това могат да го кажат хората около мен. Надявам се да мислят, че съм добър човек.
13. Имаш ли модел на подражание? - Не.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? - Преди бях доста по-срамежлива, сега - не топкова. За "маската" - всеки човек носи според мен - никой не е напълно себе си. Пък и не може пред всички хора да се държиш по еднакъв начин - нали все пак едни са ти по-близки.. :]
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? - Ако нямаш очаквания, няма и да се разочароваш.
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - Някой беше казал: "Ако се влюбиш от пръв поглед, значи се влюбваш във външността, а не в човека." (или нещо такова). И аз мисля така. Ии не мисля, че съм била влюбена. Има момчета, които съм харесвала страшно много, но..
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - Надявам се да бъда дипломиран архитект, да живея в двуетажна къща с басейн и хамак , да съм омъжена с деца. А за външния вид.. Не мога да си се представя.