1. Доволен/а ли си от живота си? Да, определено.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 18. Понякога се чувствам като 10 годишно дете, а понякога-по-зряла за възрастта си. Зависи.
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Не особено, може би само от мнението на най-близките ми.
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Не.
5. Злопаметен/а ли си? Не забравям, просто негативните емоции от спомените изчезват и те остават просто минали факти. Така че-не.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не, даже напротив. Понякога даже си мисля, че трябва да стана по-егоистична, че така хората ми се качват на главата.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Мечтаех да стана космонавтка и моден дизайнер. Сега мечтая за щастлив живот, близък човек, на когото да разчитам и отново- кариера в областта на дизайна.
8. Страхуваш ли се от неизветността? Не. Както някой е казал: 'Не се страхувай от неизвестното. Може да е по-добро от настоящето".
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Пътуване, откриване на нови неща, любов, деца, природа и най-важното-здраве и щастие.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Дори и да не е в този живот, всичко се връща рано или късно. Кармата си знае своето.
12. Добър човек ли си? Да, определям се като такъв.
13. Имаш ли модел на подражание? Не.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Създавам първо впечатление или на надут, или на затворен човек, много хора са ми го казвали. Което всъщност не е така, невероятно открита съм, но само пред близките ми хора.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Les enfants seuls savent ce qu'ils cherchent. (Само децата знаят какво търсят.)
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Да, и в момента съм. Не вярвам в любовта от пръв поглед. Силно привличане-може би, но любов-не.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Както се случат нещата.