- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Игра-лексиконче.. откровение :)
1. Доволен/а ли си от живота си? Разбира се!! Не съжалявам за нищо което ми се е случило до сега. Правя това, което искам и съм щастлива
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? Чувствам се на толкова на колкото съм, защото съм на мнение, че всяка една възраст трябва да бъде изживяна по най0добрия начин!
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? НЕ
4 Страхуваш ли се да живееш различно? НЕ! По-скоро се страхувам от това да се слея с тълпата!
5. Злопаметен/а ли си? НЕ! Няма нужда да се тровя с неприятни спомени и хора!
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Еми...май в някои случаи съм..както е казал един велик човек "Бъди егоист поне веднъж в живота си"![]()
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Като бях малка си представях едно хубаво бъдеще в доста далечен план (и много силно мечтаех и вярвах, че ще имам такова) В момента се наслаждавам на момента, изживявам го. Мечтая си всеки следваш ден да е по-хубав от предишния!
8. Страхуваш ли се от неизветността? НЕ! Тя винаги ме е привличала
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Животът ми мечта е моя живот. Опитвам се да живея така както аз искам, а не така както другите искат!!
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? ДУХОВНОТО, защото всичко материално е изградено върху духовното
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Определено!
12. Добър човек ли си?...това само другите могат да го кажат...с тези които заслужават съм много добра, с тези които не заслужават не съм!
13. Имаш ли модел на подражание? НЕ! МИсля, че всеки трябва да бъде индивидуален и неповторим
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Понеже съм скорпион не разкривам цялото си АЗ на всеки...трябва първо да го опозная!! Не, не си падам от срамежливите
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? ами....те май са много, но много ми харесва този от "Здрач" (филмът далеч не ми е любим...но....) "Ако можехме да живеем вечно, за какво щяхме да живеем?"
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Дааа...любов от пръв поглед съществува-въпросът е да повярваш! Да била съм![]()
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Не ми се мисли какво ще е след 15год.!! Аз живея за мига....каквото ще стане, ще стане! Аз ще бъда там, където ме отвее вятърът![]()
Миналото...... пълно с грешки, бъдещето...... пълна мистерия, сега..... живея за мига!!! ...