1. Доволен/а ли си от живота си? За момента да
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? 16,на толкова се чувствам
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Да,малко
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Не
5. Злопаметен/а ли си? Много
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Да..... Понякога е добре.Не се ли погрижиш сам за себе си няма кой друг да го направи.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Като бях малка исках да стана таен агент(много се бях зарибала по сериала Наричана още :Д),сега искам да се занимавам със спортен мениджмънт
8. Страхуваш ли се от неизветността? Доста
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Не бих си сменила моя....всичко,което искам се надявам рано или късно да го постигна
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Напълно съм съгласна
12. Добър човек ли си? Това не мога да го кажа аз..надявам се,да съм
13. Имаш ли модел на подражание? Майка ми..донякъде
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Въобще не съм срамежлива,не мога да кажа и че нося маска
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Live with passion
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Не,любов от пръв поглед няма-има привличане.Да,била съм
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Амиии....мноооого обичана(и обичаща),с 2 деца,голямааа къща в Испания,спортен мениджър или ПР на футболен отбор(мечта ми е!),с възможности......