1. Доволен/а ли си от живота си? - Да, но определено има неща, които искам да променя.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - Чувствам се на толкова,на колкото съм - 16
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - За някои неща, за съжаление.
4 Страхуваш ли се да живееш различно? - Зависи да колко е различно.
5. Злопаметен/а ли си? - Да, но пък прощавам бързо.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - Принципно не, но има и моменти, в които съм. Относително е.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Какви са амбициите ти? - Като малка винаги съм искала да бъда художничка. За близкото бъдеще мечтата ми е да пътувам до Франция. Нямам определени амбиции - просто искам да преуспея и да съм с любимия човек до себе си.
8. Страхуваш ли се от неизветността? - Много.
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) - Не искам живот мечта. Харесвам моя и съм благодарна за него.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - Духовното.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? - Определено. Може да не е веднага, но рано или късно се случва.
12. Добър човек ли си? - Имам си предимства и недостатъци, но мисля, че клоня повече към добро :д
13. Имаш ли модел на подражание? - Не.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? - Всъщност не съм особено срамежлива, но на повечето първото им впечатление е такова. Не мисля, гледам да съм възможно най-естествена.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? - Бъди щастлив и обичай.
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - Няма да повярвам, докато не ми се случи. Да била съм влюбена, но не съм обичала.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - Не съм се замисляла, гледам живота ми сега.