1. Доволен/а ли си от живота си? Да.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? на 15 съм и се чувствам на 15
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? само,ако е изказано от важни за мен хора
4 Страхуваш ли се да живееш различно? ако съм щастлива,не.
5. Злопаметен/а ли си? не много..
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? не съм егоист и не смятам егоизма за хубаво качество
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? искам да уча във Америка и да имам хубава кариера и живот и смятам да го постигна.. а като малка мечтаех за какво ли не ;д
8. Страхуваш ли се от неизветността? не,дори я намирам за интересна
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Хубава кариера,огромна къща в голям американски град,може би семейство,но поставям кариерата и амбициите ми на първо място.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? духовното.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? не.
12. Добър човек ли си? опитвам се да бъда
13. Имаш ли модел на подражание? не точно..
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? винаги се старая да съм себе си и не съм срамежлива,дори смея да твърдя,че съм доста общителна.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Никога не казвай никога.
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? не вярвам в любовта от пръв поглед,по простата причина,че това е повърхностна любов.Истински обичаш някого,когато го познаваш,знаеш всичките му недостатъци и все пак го приемаш такъв и продължаваш да го обичаш. До сега не съм била влюбена,но мисля,че в момента се влюбвам.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Виждам се преуспяла,със хубава кариера,прекрасен съпруг и красиво малко русо момченце. На външен вид... ще бъда поддържана и красива,надявам се.