1. Доволен/а ли си от живота си? - До тази година бях доволен, но направих нещо, за което ще съжалявам дълго време, но надявам се че с годините споменат ще отмине.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - 20 г. Чувствам се на 20.
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - Не.
4 Страхуваш ли се да живееш различно? - Не. Но има една много вярна приказка: На каквото си постелеш, на това ще лежиш.
5. Злопаметен/а ли си? - Да.
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - Понякога, не.
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - Като малък си мечтаех за какво ли не. Няма да ги изброявам. Сега си мечтая най-вече, да съм жив и здрав, както и всички които обичам и уважавам, и за това което ще напиша в 17-въпрос.
8. Страхуваш ли се от неизветността? - Не съвсем..
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) - В банковата си сметка да имам, 500 млрд. БГ пари, да си живея точно където съм в момента, защото тук съм израснал, и разбира се да имам 2-деца, от момичето което обичам.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - Духовното.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? - Мисля че е така.
12. Добър човек ли си? - Да, но избухлив.
13. Имаш ли модел на подражание? - Не.
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Не, не съм срамежлив, не ми пука как ме приемат околните. Не.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? - Никога не казвай никога. И. Кое си требе оно си сака, и деко си сака оно си требе.
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - Да вярвам, да бил съм.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - Архитект, шеф на мен си, семеен красив мъж.