.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 103
    Град
    Навсякъде, където съм щастлива
    1. Доволен/а ли си от живота си? Разбира се!! Не съжалявам за нищо което ми се е случило до сега. Правя това, което искам и съм щастлива
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? Чувствам се на толкова на колкото съм, защото съм на мнение, че всяка една възраст трябва да бъде изживяна по най0добрия начин!
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? НЕ
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? НЕ! По-скоро се страхувам от това да се слея с тълпата!
    5. Злопаметен/а ли си? НЕ! Няма нужда да се тровя с неприятни спомени и хора!
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Еми...май в някои случаи съм..както е казал един велик човек "Бъди егоист поне веднъж в живота си"
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Като бях малка си представях едно хубаво бъдеще в доста далечен план (и много силно мечтаех и вярвах, че ще имам такова) В момента се наслаждавам на момента, изживявам го. Мечтая си всеки следваш ден да е по-хубав от предишния!
    8. Страхуваш ли се от неизветността? НЕ! Тя винаги ме е привличала
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Животът ми мечта е моя живот. Опитвам се да живея така както аз искам, а не така както другите искат!!
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? ДУХОВНОТО, защото всичко материално е изградено върху духовното
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Определено!
    12. Добър човек ли си?...това само другите могат да го кажат...с тези които заслужават съм много добра, с тези които не заслужават не съм!
    13. Имаш ли модел на подражание? НЕ! МИсля, че всеки трябва да бъде индивидуален и неповторим
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Понеже съм скорпион не разкривам цялото си АЗ на всеки...трябва първо да го опозная!! Не, не си падам от срамежливите
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? ами....те май са много, но много ми харесва този от "Здрач" (филмът далеч не ми е любим...но....) "Ако можехме да живеем вечно, за какво щяхме да живеем?"
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Дааа...любов от пръв поглед съществува-въпросът е да повярваш! Да била съм
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Не ми се мисли какво ще е след 15год.!! Аз живея за мига....каквото ще стане, ще стане! Аз ще бъда там, където ме отвее вятърът
    Миналото...... пълно с грешки, бъдещето...... пълна мистерия, сега..... живея за мига!!! ...

Голям фен Аватара на wenii
    1. Доволен/а ли си от живота си?-еми може да се каже ..
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш?- 14 .. и в повечето случаи си се чувствам на толкова
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение?- зависи
    4 Страхуваш ли се да живееш различно?-не
    5. Злопаметен/а ли си? зависи кой и какво ми е направил\причинил
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?-мне се смятам за егоист
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?
    8. Страхуваш ли се от неизветността?-не, харесва ми
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)- не мога да го опиша ..
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?-духовното, макар че материалното е от голямо значение ..
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?- ми надявам се всичко да се връща
    12. Добър човек ли си?- за такава се смятам поне
    13. Имаш ли модел на подражание?-мне, не мисля
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?- срамежлива съм само пред някои хора и не,не нося маска ..
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той?-нямам девиз ..
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?-мне... да била съм ..
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)- не искам да мисля за бъдещето ..
    : ))

Повече от фен Аватара на zlatko98
    1. Доволен/а ли си от живота си?- Да, но винаги може да се желае още.
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш?- На 14 и не мога да определя
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение?- За маловажни и по-повърхностни неща - да, но за по-важните разчитам само на собствената си гледна точка.
    4. Страхуваш ли се да живееш различно? Зависи за каква разлика става дума.
    5. Злопаметен/а ли си?- Да
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?- Старая се да не съм, но дали успявам - само другите могат да кажат.
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?- Като малък съм мечтал за толкова много неща... В момента имам една луда идея ( да направя голяма Понзи схема), но истинската ми мечта/цел е да стана психолог и всичко да се развие натам, накъдето искам.
    8. Страхуваш ли се от неизвестността?- Не.
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какъв би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)- Твърде широкообхватен въпрос. Зависи от много неща, които не могат да бъдат обмисляни поне според мен, на този етап.
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?- И двете са много важни, но като че ли материалното превъзхожда духовното за мен.
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?- Не
    12. Добър човек ли си?- Нега другите да кажат
    13. Имаш ли модел на подражание?- Не.
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?- Не съм срамежлив и не се преструвам.
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Да: Имам най простите вкусове. Задоволявам се само с най-доброто.
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Не вярвам и не съм бил в истинския смисъл.
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)Твърде напред

1. Да.
    2. 14 ами може би на 16
    3. До някъде.
    4. Не, винаги съм го правила.
    5. В никакъв случай.
    6. Не съм егоист и не харесвам това понятие.
    7. Когато бях малка мечтаех единствено да порасна, а сега може би искам да се върна към детството отново.
    8. Не.
    9. Не бих променила живота си.Като се замисля колко по-лоши съдби има съм щастлива, че съм това, което съм.
    10. Духовното
    11. Все някой ден и някъде - връща се.
    12. Не мога да определя.
    13. Не.
    14. Стеснителна съм.Да, нося маска.Честно казано мога да се отпусна само пред компютъра във форумите и виртуалните сайтове.
    15. Нямам...
    16. Разбира се!Може да се каже, че съм била влюбена и то истински, въпреки годините си.
    17. Не знам, зависи от избора ми тази година.

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    1. Доволен/а ли си от живота си? - Разбира се
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - На 13-14 ... еми пак на толкова
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - Донякъде
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? - Не !
    5. Злопаметен/а ли си? - Не мисля
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - Мисля ,че донякъде да ...всеки има и своите отрицателни черти
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - Мечтаех да стана балерина ,но постепенно осъзнах ,че е безмислено . Сега мечтая да имам добро бъдеще и доходна работа Нищо повече .
    8. Страхуваш ли се от неизветността? - Не
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) - Няма живот мечта ... мечтаният живот е изпълнен с безгрижия , правиш каквото си искаш , изкарваш много пари ...живееш без правила
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - И двете неща са важни .
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? - Така е ! (в повечето случаи)
    12. Добър човек ли си? - Другите ще кажат не мога сама да го определя
    13. Имаш ли модел на подражание? - Не
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? - Мисля ,че да .. Пред непознати съм срамежлива , но пред свои хора - обратното
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? - Нямам
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - Не вярвам . Да ! Дори и в този момент съм
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - " Каквото сабя покаже " Дано да имам късмет

1. Доволен/а ли си от живота си? Зависи. Често го приемам за даденост, и единствено го оценявам,когато нещо лошо се случи на някой.
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? 14 и се чувствам на толкова
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Рядко
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? Да
    5. Злопаметен/а ли си? Много
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?Понякога съм, поякога не съм. Или слагам себе си пред всичко или някой друг
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Като бях малка исках да съм принцеса :Д. Сега искам да стана моден дизайнер.
    8. Страхуваш ли се от неизветността?Често
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш)Не бих променила живота си, не си падам по промените
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?Определено не
    12. Добър човек ли си?Не се мисля нито за добра, нито за лоша
    13. Имаш ли модел на подражание?Не
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?Да, много съм срамежлива и само 2 -3 човека ме познават. Бих казала, че нося маска
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той?Не
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?Не, не вярвам и да, влюбвала съм се
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)Не знам

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    1. Доволен/а ли си от живота си? За момента да
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? 16,на толкова се чувствам
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Да,малко
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? Не
    5. Злопаметен/а ли си? Много
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Да..... Понякога е добре.Не се ли погрижиш сам за себе си няма кой друг да го направи.
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Като бях малка исках да стана таен агент(много се бях зарибала по сериала Наричана още :Д),сега искам да се занимавам със спортен мениджмънт
    8. Страхуваш ли се от неизветността? Доста
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Не бих си сменила моя....всичко,което искам се надявам рано или късно да го постигна
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Напълно съм съгласна
    12. Добър човек ли си? Това не мога да го кажа аз..надявам се,да съм
    13. Имаш ли модел на подражание? Майка ми..донякъде
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Въобще не съм срамежлива,не мога да кажа и че нося маска
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Live with passion
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Не,любов от пръв поглед няма-има привличане.Да,била съм
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Амиии....мноооого обичана(и обичаща),с 2 деца,голямааа къща в Испания,спортен мениджър или ПР на футболен отбор(мечта ми е!),с възможности......
    ZaicheNaXeroin

1. Доволен/а ли си от живота си? Има 1, 2 неща за доизкусуряване, но общо взето - да.
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? 17 и на толкова се чувствам.
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Може би понякога.
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? Не.
    5. Злопаметен/а ли си? Не.
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Понякога се налага, смятам, че понякога трябва да си такъв.
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Мечтаех да стана певица, а сега - стоматолог. В момента амбициите ми са да вляза в такъв университет.
    8. Страхуваш ли се от неизветността? Понякога.
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Да имам най - щастливото семейство, добри доходи, за да не се лишаваме от нищо, но най - вече любов и щастие.
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Зависи.
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Определено е така.
    12. Добър човек ли си? Може би, но не прекалено.
    13. Имаш ли модел на подражание? Не.
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Понякога съм срамежлива, зависи с кого общувам. Не знам как ме приемат околните. Не нося маска пред никого.
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Всичко или нищо!
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Не, била съм и все още съм.
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Може би стоматолог (каквато е и мечтата ми), щастливо омъжена, с 1 или 2 дечица, които да ме радват, но за външен вид не знам.

1. Доволен/а ли си от живота си? - Да, но определено има неща, които искам да променя.
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - Чувствам се на толкова,на колкото съм - 16
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - За някои неща, за съжаление.
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? - Зависи да колко е различно.
    5. Злопаметен/а ли си? - Да, но пък прощавам бързо.
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - Принципно не, но има и моменти, в които съм. Относително е.
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Какви са амбициите ти? - Като малка винаги съм искала да бъда художничка. За близкото бъдеще мечтата ми е да пътувам до Франция. Нямам определени амбиции - просто искам да преуспея и да съм с любимия човек до себе си.
    8. Страхуваш ли се от неизветността? - Много.
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) - Не искам живот мечта. Харесвам моя и съм благодарна за него.
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - Духовното.
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? - Определено. Може да не е веднага, но рано или късно се случва.
    12. Добър човек ли си? - Имам си предимства и недостатъци, но мисля, че клоня повече към добро :д
    13. Имаш ли модел на подражание? - Не.
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? - Всъщност не съм особено срамежлива, но на повечето първото им впечатление е такова. Не мисля, гледам да съм възможно най-естествена.
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? - Бъди щастлив и обичай.
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - Няма да повярвам, докато не ми се случи. Да била съм влюбена, но не съм обичала.
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - Не съм се замисляла, гледам живота ми сега.

Голям фен
    1. Доволен/а ли си от живота си?Не.Който не е доволен от себе си , едва ли ще е доволен и от света.
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш?20 , доста по-стар.
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение?Рядко.Зависи чие е.
    4 Страхуваш ли се да живееш различно?Не ?
    5. Злопаметен/а ли си? Да.
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?Напълно.До някъде/
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти?Да помагам на хората.А сега , ех , вече не знам и аз.Дори мечтите ми бяха отнети.
    8. Страхуваш ли се от неизветността?Донякъде.
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш).Известна личност , която се радва на любовната на народа и да съм с нея.
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното?Духовното.
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така?Не вярвам , но знаеш ли,
    12. Добър човек ли си?Не.
    13. Имаш ли модел на подражание?Не
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите?Преди бях , сега съм баш нахакан.Маски нося
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той?Вече не.
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Вярвах и продължавам да вярвам.
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)Трудно е да сметна вероятността при толкова много неизвестни

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    1. Доволен/а ли си от живота си? - В момента, да.
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - На 19 и половина, на толкова се чувствам.
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - Не.
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? - Не.
    5. Злопаметен/а ли си? - Прощавам, но не забравям.
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - Като цяло не, за някои неща - сигурно. Относително е колко е добре.
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - Да стана футболист. :Д Сега мечтая да съм жив и здрав, както и хората, които обичам, да съм щастлив и да радвам хората, да имам хубаво и здраво семейство и да го обичам много.
    8. Страхуваш ли се от неизветността? - По-скоро не.
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) - По-горе го описах общо взето.
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - Определено духовното, но аз наистина го мисля, защото който и да питаш ще ти отговори така. :Д
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? - Не знам, възможно е.
    12. Добър човек ли си? - Мисля, че да.
    13. Имаш ли модел на подражание? - Нямам.
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? - Не съм. И другите не ме приемат така. Маски нося най-различни, пред близките ми съм без маска.
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? - Точно девиз - не, според мен е ретардско, но има доста мисли, които харесвам.
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - Вярвам, да. Да и в момента съм.
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - Щастлив. (надявам се)

Фен Аватара на atm
    Град
    Видин
    1. Доволен/а ли си от живота си? - Не
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - 17, зависи от постъпките ми
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - Да и то много
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? Ами...може да се каже
    5. Злопаметен/а ли си? - По скоро да...
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? -По някой път...ами да
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - Актриса / Все още ги обмислям
    8. Страхуваш ли се от неизветността? - Да..
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) - Няма значение какъв ще е живота ми само и само да имам мн ама мн пари ,че без тях живот няма....
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - Материалното
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? - Не вярвам
    12. Добър човек ли си? - Може да се каже..
    13. Имаш ли модел на подражание? - Не
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? - Зависи... / Когато трябва
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? - Не
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - НЕ...пълни глупости /абе чак влюбена...не
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - Изобщо не се виждам в бъдеще ... идея си нямам какво ме очаква

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    1. Доволен/а ли си от живота си? Да.
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? 19. Чувствам се на... 19.
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Рядко.
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? Не.
    5. Злопаметен/а ли си? Като цяло лесно прощавам.
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Ами... да. За мен самата е добре.
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Като малка исках да стана федерален агент. Сега уча молекулярна биология и искам да стана криминолог и да изследвам веществени доказателства. Има лека врътка, но като че ли не чак толкова голяма. :P Отделно искам хубава къща с много растения и животни, хубаво семейство в нея и така. Човекът съм го срещнала. Остава останалото.
    8. Страхуваш ли се от неизветността? Да.
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Гушкане, секс, вечер да имам камина и да си чета книжка пред нея, в слънчеви дни да се грижа за орхидеите ми, да си играя с животинките... Да излизаме с него на дълги разходки на хубаво място и да си говорим. И така винаги без никакв грижи и притеснения.
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? И двете.
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Вярвам, че е така.
    12. Добър човек ли си? Да. Понякога прекалено.
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Малко. Не нося чак маска. Пред не толкова близки хора съм си себе си в малко по-кротък вариант. :P
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Не.
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Вярвам в привличането от пръв поглед. Любовта идва по-късно.
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Писах по-горе.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

1. Доволен/а ли си от живота си? - г/д
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - 12 .. а се чувствам се на 14 , 15 :Д:Д
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - чат пат :Д
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? - мнее .. нз
    5. Злопаметен/а ли си? - хаха .. много .. хохо
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - мне не съм .. и не : зависи
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - като малка .. да стана банкерка .. хахахах .. сега искам да стана .. архитект .. иначи в момента искам да вляза там където съм си избрала .. и т.н. :Д:Д:Д:Д
    8. Страхуваш ли се от неизветността? - мда .. г/д
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) - свобода .. любов .. приятелство ^ ^ ^ ^
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - духовното
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? - мм .. незнам :Д .. може би
    12. Добър човек ли си? - сигурно .. :Д
    13. Имаш ли модел на подражание? - мнееееее !!
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? да многооо съм срамежлива .. :Д те също ме приемат като срамежлива .. поне тези които ме познават много добре .. и да нося понякога -- завииси )
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? - мннее ..
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - да вярвям .. и не точно :Д
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - за професия .. надявам се архитект .. за семейството .. например с две деца .. щастливо омъжена :Д:Д:Д .. външен вид нзз ..

Голям фен Аватара на JuStElly
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? на 15 съм и се чувствам на 15
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? само,ако е изказано от важни за мен хора
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? ако съм щастлива,не.
    5. Злопаметен/а ли си? не много..
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? не съм егоист и не смятам егоизма за хубаво качество
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? искам да уча във Америка и да имам хубава кариера и живот и смятам да го постигна.. а като малка мечтаех за какво ли не ;д
    8. Страхуваш ли се от неизветността? не,дори я намирам за интересна
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Хубава кариера,огромна къща в голям американски град,може би семейство,но поставям кариерата и амбициите ми на първо място.
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? духовното.
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? не.
    12. Добър човек ли си? опитвам се да бъда
    13. Имаш ли модел на подражание? не точно..
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? винаги се старая да съм себе си и не съм срамежлива,дори смея да твърдя,че съм доста общителна.
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Никога не казвай никога.
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? не вярвам в любовта от пръв поглед,по простата причина,че това е повърхностна любов.Истински обичаш някого,когато го познаваш,знаеш всичките му недостатъци и все пак го приемаш такъв и продължаваш да го обичаш. До сега не съм била влюбена,но мисля,че в момента се влюбвам.
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Виждам се преуспяла,със хубава кариера,прекрасен съпруг и красиво малко русо момченце. На външен вид... ще бъда поддържана и красива,надявам се.

Голям фен
    1. Доволен/а ли си от живота си? - До тази година бях доволен, но направих нещо, за което ще съжалявам дълго време, но надявам се че с годините споменат ще отмине.
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - 20 г. Чувствам се на 20.
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - Не.
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? - Не. Но има една много вярна приказка: На каквото си постелеш, на това ще лежиш.
    5. Злопаметен/а ли си? - Да.
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - Понякога, не.
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - Като малък си мечтаех за какво ли не. Няма да ги изброявам. Сега си мечтая най-вече, да съм жив и здрав, както и всички които обичам и уважавам, и за това което ще напиша в 17-въпрос.
    8. Страхуваш ли се от неизветността? - Не съвсем..
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) - В банковата си сметка да имам, 500 млрд. БГ пари, да си живея точно където съм в момента, защото тук съм израснал, и разбира се да имам 2-деца, от момичето което обичам.
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - Духовното.
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? - Мисля че е така.
    12. Добър човек ли си? - Да, но избухлив.
    13. Имаш ли модел на подражание? - Не.
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Не, не съм срамежлив, не ми пука как ме приемат околните. Не.
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? - Никога не казвай никога. И. Кое си требе оно си сака, и деко си сака оно си требе.
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - Да вярвам, да бил съм.
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - Архитект, шеф на мен си, семеен красив мъж.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    1. Доволен/а ли си от живота си? Да, но има още какво да се желае.
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 13 и се чувствам на 13
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Не, разбира се
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? Да
    5. Злопаметен/а ли си? Да
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не съм егоист. Зависи.
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Като малка мечтаех да съм ветеринар, сега не знам
    8. Страхуваш ли се от неизветността? Не
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какъв би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Да живея в Сидни, щастливо омъжена с 2, или може би 3 деца, и куче в къща на 3 етажа
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Зависи
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Така е
    12. Добър човек ли си? Да
    13. Имаш ли модел на подражание? Не
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Ами, да, срамежлива съм си. И не, не нося "маска".
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Бъди себе си, има достатъчно други хора!
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Да, вярвам в любовта от пръв поглед. По-скоро беше привличане, а не влюбване
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Ооо, не знам, времето ще покаже

1. Доволен/а ли си от живота си? да
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? на 13, чувствам се на 14 и изглеждам на толкова..
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? мм понякога.
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? не
    5. Злопаметен/а ли си? определено ..
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? понякога съм. и понякога е добре да си, живота е прекалено кратък, за да гледаш и чуждия интерес.
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? мечтаех да съм художничка, сега това и също да съм фотограф, амбициите ми са да вляза в училището, в което искам
    8. Страхуваш ли се от неизветността? ами може да се каже.
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) ами да съм независима, да правя каквото искам
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? и двете.
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? НЕ.
    12. Добър човек ли си? зависи
    13. Имаш ли модел на подражание?да, merilyn monroe
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? срамежлива съм понякога. не, не ме приемат така и да, нося маска
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той?обичай, за да бъдеш обичан.
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а?да, вярвам
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.)не виждам в бъдещето.

Мега фен Аватара на Dagichka
    1. Доволен/а ли си от живота си? - не. благодарна съм, че съм жива и здрава както и семейството ми, но не съм доволна от условията, в които живеем.
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - на 17 съм, понякога се чувствам като на 20, понякога като на 7 ;д
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - за жалост да, всичките коментари и тн. се забиват в съзнанието ми, колкото и да не искам. но гледам да не се променям заради това
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? - зависи какво се има предвид, обичам да живея така както аз смятам за добре, ако това се счита за различно от другите.. значи, не се страхувам.
    5. Злопаметен/а ли си? - преди не бях, вече съм доста повече
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - не, и това ми вреди
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - мечтаех да стана фризьорка, да имам руса коса и сини очи, да се омъжа и да имам деца. ;д сега мечтая да изкарам висше в чужбина, в някое добро университетче, да работя и да съумявам сама да си покривам разходите, че и да пращам пари на наще. искам да намеря момчето за мен, но на по-късен етап
    8. Страхуваш ли се от неизветността? - да, имам навика да си представям най-лошото първо..
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) - да живея в америка или някоя хубава държава в европа, да имам доходна, интересна работа, да живея с мъжът мечта, да си имаме дете, да помогна финансово на наще и те да се преместят и по празниците да се събираме цялото семейство.
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - квото и да си говорим, и двете са много важни.
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? - надявам се да е така..
    12. Добър човек ли си? - мисля, че да
    13. Имаш ли модел на подражание? - не
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? стеснителна съм и леко срамежлива около нови хора, но лесно се отпускам, вече не допускам да се показвам изцяло каквато съм, хората се възползват от това и ме нарянват.. така че да, нося маска за пред повечето хора.
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? - нямам
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - вярвам в привличането от пръв поглед, но често външността лъже.. да, два пъти до сега.
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - искам да отслабна, косата да си я пусна дълга и да е добре оформена, може и obre стил. искам да съм сгодена/омъжена, да живея в голям апартамент в мъжа си, да имаме вече едно дете. за професия - да е нещо интересно за мен и добре платено.

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    1. Доволен/а ли си от живота си? Да.. това си е моят живот..
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? 17.. чувствам се като на 20..
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Да.. за жалост..
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? Много..
    5. Злопаметен/а ли си? Много..
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не съм егоист..
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Като бях малка исках да стана полицай, а след това лекар.. А сега дори не знам какво искам.. двоумя се. май искам да съм юрист..
    8. Страхуваш ли се от неизветността? Не..
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Такъв какъвто си е.. Да имам същото семейство.. да съм в същото училище да съм си с моят приятел.. може бих променила факта, че съм много срамежлива..
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното..
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Абсолютно..
    12. Добър човек ли си? Другите ще кажат..
    13. Имаш ли модел на подражание? Държа се като себе си..
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Срамежлива съм... случвало се е да ме приемат като превзета и надменна (а това беше само веднъж), а аз съм просто срамежлива.. няма как да нося маска, то си личи..
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Бъди себе си може би!!!
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Влюбих се от пръв поглед в сегашния си приятел.. вярвам във влюбването от пръв поглед, в любовта- не.. правя разлика между двете думи..
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Омъжена за сегашния си приятел.. с 2 момчета.. нотариус- може би.. все така хубава

1.Доволна съм и се радвам на това,което имам.
    2.На 18 и се чувствам на толкова.
    3.По принцип не ме интересува какво мислят другите,но се е случвало да се повлияя.
    4.Твърдо не!
    5.Не.
    6.Много,много рядко ми се е случвало да бъда егоистка,но понякога се налага.
    7.Честно казано,не се сещам. Сега мечтая да преуспея в живота.Амбициите ми са да завърша висшето си образование,да мога да се реализирам и след това вече да имам задружно семейство.
    8.Понякога.
    9.Искам да е същият,със същите хора единственото,което искам да променя е условията за живот.
    10.Духовното. Никога не съм била материалистка.
    11.Така е,убедих се!
    12.Да,дори понякога прекалено добър и си патя от това...
    13.Не точно,но много се възхищавам на леля ми. Уникален и доста силен човек е,който има собствено мнение и не я интересуват околните.
    14.Преди бях доста срамежлива.Сега рядко ми се случва.Преди ме приемаха като срамежлива,но вече не. Не нося маски.Нямам нужда от тях,не искам да бъда фалшива!
    15.Нямам.
    16.Няма любов от пръв поглед,по-скоро силно привличане. Била съм влюбена и все още се боря с чувствата си,които трябва да изчезнат ...
    17.Надявам се една силна,уверена в себе си жена с добра работа и сплотено семейство. Друго не ми трябва!
    Последно редактирано от justmee19 : 09-15-2012 на 18:43

. Доволен/а ли си от живота си? даае
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш?18 на 7 се чуствам :Д
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? слао
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? не
    5. Злопаметен/а ли си? да
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре?ддз маи не
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? да
    8. Страхуваш ли се от неизветността? не
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) марзи ма ся
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? и двете
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? не
    12. Добър човек ли си? не :Д
    13. Имаш ли модел на подражание? дае аз съм си модел на подражание,гледам се в огледалото и си казвам "вае маниак искам да съм като теб:Д:Д:Д
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? 5 маски
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? не се съобразяваи с останалите
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? дае
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) няам идея

2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 15.
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Мисля, че не.
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? ^
    5. Злопаметен/а ли си? Да.
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не съм и не го смятам за добре.
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? -
    8. Страхуваш ли се от неизветността? Да.
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Нямам представа.
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? И 2те.
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Да.
    12. Добър човек ли си? Мисля, че да.
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Като бях по-малък бях срамежлив, и към момента в малки степени съм такъв, но рядко.
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Ако искаш да ме накараш да направя нещо, кажи ми, че не мога.
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Не вярвам и да, бил съм влюбен.
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) На сериозна работа и може и деца.
    Последно редактирано от Frankie Wildе : 09-15-2012 на 23:18

1. Доволен/а ли си от живота си? почти
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 19 съм, но се чувствам като на 17 хаха
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Понякога
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? Зависи колко различно
    5. Злопаметен/а ли си? Не
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Понякога съм егоист, но не е добре това
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Ами не знам имам много мечти, а амбициите ми са да успея в живота по някакъв начин..
    8. Страхуваш ли се от неизветността? Да, много мразя да съм в неизвестност и да не знам какво се случва
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? Живот без лъжи и лицемери. Парите да не са толкова важен фактор.
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Надявам се. / и доброто и злото, което направиш да се връща/
    12. Добър човек ли си? Старая се
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Срамежлива съм и може би така ме приемат, но се старая да бъда себе си.
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Нямам
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Вярвам, била съм влюбена, но не от пръв поглед
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.). Еммм.. доста са 15 години. Надявам се да съм завършила висшето си образование, да съм се реализирала и да имам добра кариера. Да имам мъж до себе си, който да ме подкрепя ии да съм създала семейство с него.
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

1. Доволен/а ли си от живота си? - Доволна съм, но винаги може и по-добре..
    2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - На 15 и се чувствам на толкова..
    3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - Зависи чие мнение е, но много рядко..
    4 Страхуваш ли се да живееш различно? - Не
    5. Злопаметен/а ли си? - Зависи
    6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Да, ако аз не обичам себе си и не мисля за себе си то кой тогава.
    7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Исках да бъда певица, а сега като порасна искам да имам добра работа и хубаво семейство.
    8. Страхуваш ли се от неизветността? Не
    9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Не знам...
    10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? 50 на 50
    11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Не
    12. Добър човек ли си? Да
    14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Не, не и не
    15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може да не дойде.
    16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Не и не
    17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н. Омъжена адвокатка с едно дете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си