1. Доволен/а ли си от живота си? - не. благодарна съм, че съм жива и здрава както и семейството ми, но не съм доволна от условията, в които живеем.
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? - на 17 съм, понякога се чувствам като на 20, понякога като на 7 ;д
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? - за жалост да, всичките коментари и тн. се забиват в съзнанието ми, колкото и да не искам. но гледам да не се променям заради това
4 Страхуваш ли се да живееш различно? - зависи какво се има предвид, обичам да живея така както аз смятам за добре, ако това се счита за различно от другите.. значи, не се страхувам.
5. Злопаметен/а ли си? - преди не бях, вече съм доста повече
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? - не, и това ми вреди
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? - мечтаех да стана фризьорка, да имам руса коса и сини очи, да се омъжа и да имам деца. ;д сега мечтая да изкарам висше в чужбина, в някое добро университетче, да работя и да съумявам сама да си покривам разходите, че и да пращам пари на наще. искам да намеря момчето за мен, но на по-късен етап
8. Страхуваш ли се от неизветността? - да, имам навика да си представям най-лошото първо..
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) - да живея в америка или някоя хубава държава в европа, да имам доходна, интересна работа, да живея с мъжът мечта, да си имаме дете, да помогна финансово на наще и те да се преместят и по празниците да се събираме цялото семейство.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? - квото и да си говорим, и двете са много важни.
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? - надявам се да е така..
12. Добър човек ли си? - мисля, че да
13. Имаш ли модел на подражание? - не
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? стеснителна съм и леко срамежлива около нови хора, но лесно се отпускам, вече не допускам да се показвам изцяло каквато съм, хората се възползват от това и ме нарянват.. така че да, нося маска за пред повечето хора.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? - нямам
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? - вярвам в привличането от пръв поглед, но често външността лъже.. да, два пъти до сега.
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) - искам да отслабна, косата да си я пусна дълга и да е добре оформена, може и obre стил. искам да съм сгодена/омъжена, да живея в голям апартамент в мъжа си, да имаме вече едно дете. за професия - да е нещо интересно за мен и добре платено.