1. Доволен/а ли си от живота си? Да.. това си е моят живот..
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? 17.. чувствам се като на 20..
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Да.. за жалост..
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Много..
5. Злопаметен/а ли си? Много..
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Не съм егоист..
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Като бях малка исках да стана полицай, а след това лекар.. А сега дори не знам какво искам.. двоумя се. май искам да съм юрист..
8. Страхуваш ли се от неизветността? Не..
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? (Опиши го с няколко думи/изречения, или както искаш) Такъв какъвто си е.. Да имам същото семейство.. да съм в същото училище да съм си с моят приятел.. може бих променила факта, че съм много срамежлива..
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното..
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Абсолютно..
12. Добър човек ли си? Другите ще кажат..
13. Имаш ли модел на подражание? Държа се като себе си..
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Срамежлива съм... случвало се е да ме приемат като превзета и надменна (а това беше само веднъж), а аз съм просто срамежлива.. няма как да нося маска, то си личи..
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Бъди себе си може би!!!
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Влюбих се от пръв поглед в сегашния си приятел.. вярвам във влюбването от пръв поглед, в любовта- не.. правя разлика между двете думи..
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.) Омъжена за сегашния си приятел.. с 2 момчета.. нотариус- може би.. все така хубава