1. Доволен/а ли си от живота си? почти
2. На колко години си? А на колко се чувстваш? На 19 съм, но се чувствам като на 17 хаха
3. Влияеш ли се от чуждото мнение? Понякога
4 Страхуваш ли се да живееш различно? Зависи колко различно
5. Злопаметен/а ли си? Не
6. Егоист ли си? Смяташ ли това за добре? Понякога съм егоист, но не е добре това
7. За какво мечтаеше,когато беше малък/а?А за какво мечтаеш сега?Как ви са амбициите ти? Ами не знам имам много мечти, а амбициите ми са да успея в живота по някакъв начин..
8. Страхуваш ли се от неизветността? Да, много мразя да съм в неизвестност и да не знам какво се случва
9. Ако можеше да си избереш живот-мечта,какът би бил той? Живот без лъжи и лицемери. Парите да не са толкова важен фактор.
10. Кое за теб е по-важно - материалното или духовното? Духовното
11. "Всичко се връща на този свят" - как мислиш, дали е така? Надявам се. / и доброто и злото, което направиш да се връща/
12. Добър човек ли си? Старая се
13. Имаш ли модел на подражание? Не
14. Срамежлив/а ли си? А така ли те приемат околните? Носиш ли "маска" пред другите? Срамежлива съм и може би така ме приемат, но се старая да бъда себе си.
15. Имаш ли девиз? Какъв е той? Нямам
16. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Бил/а ли си влюбен/а? Вярвам, била съм влюбена, но не от пръв поглед
17. Как се виждаш след 15 години (професия, семейство,външен вид и т.н.). Еммм.. доста са 15 години. Надявам се да съм завършила висшето си образование, да съм се реализирала и да имам добра кариера. Да имам мъж до себе си, който да ме подкрепя ии да съм създала семейство с него.
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя