- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мокър сън
Да, и аз мисля, че ще е добре да спреш![]()
Еххх... мислех, че ме ебаваш като ми каза в даскалото за темата - ама явно не си. Сега като се замисла и се сещам, за кой си си мислилНе очаквай да ти пусне, колкото и тъпо да звучи. Не, че и аз имам някакви шансове де..
![]()
И аз съм имал иначе...
![]()
![]()
Във всеки случай има и хора, които са нямали...аз съм една от тях ;д
случвало ми се е , но само 2 пъти![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Ми значи ставаме 2 нимфоманкии аз свършвам насън, но не сънувам често такива неща
Отдавна не ми се е получавало такова нещо.. Има няма 2-3 години![]()
![]()
![]()
![]()
всички сме имали... при мене се изявяват в някакви секси батковци ;дд иначе не съм свършвала така
Аз не съм имал, а толко ми се иска начи...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Всички който сте имали такива сънища ви отправям един голям HATEEEEE!!!!
Аз не си спомням сънищата никога.
А и темата е мокър сън а не Мокро събуждане в отговор на мацката по горе с мокрото легло.
Не съм имала до сега ;d
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
О да, 2 nights ago! Въх...абе на живо е най-хубаво,ама и сънищата са доооста приятни![]()
maDamn
То е малко гадно, защото точно преди да се стигне до самото действие се будя. Иначе май се брои :P
abe samo ne znam 6to ti e bilo gadno za jalost na men mi se slu4va rqdko no eto ne6to koeto 6e ti e ot polzahttp://www.teenproblem.net/a/1-lubov_and_sex/36496-polezna-informaciia-za-mokrite-sanishta/
незнам дали това е мокър сън, но аз имала такива разгорещени сънища и както каза Sexpert винаги се будя в кулминацията и не свършвам
Мокрите сънища са нещо физиологично.Обикновено около 12-15 год. възраст са често явление и показват,че индивидът е физиологично готов за полов живот !
И аз мога да подкрепя мнението, че няма човек който да не е имал.
Имал съм,естествено.. Да имаш мокри снища и ерекция по време на сън, означава,че всичко в организма ти работи правилно и всичко е наред. Няма нищо нередно![]()
И аз съм имал, просто с две думи - прекрасни сънища, лошото е че целия ставаш дроб в гащите ХАХА. Имаше период където по 3-4 пъти в седмицата ми се случваше и ми писна да ставам мазен/мокър/лепкав и да ставам посред нощите да се преобличам / да се мия ...![]()