Цитирай Първоначално написано от fenasf Виж мнението
никога не ми е проблем да пиша първи
да пишеш първи...

Обруга я анално комуникацията тоя интернед, дебиш..

Авторе, объркал си концепцията, както ти казаха по-горе. Не знам дали с тоя attitude дали ебеш, но ще приемем, че всичко това го правиш с цел осигуряване известна доза орално и вагианлно удоволствие на малкия си приятел.

Днес съм тъп и ще простиш лаконичността и несвързаността - игнорирай я и й бъди интересен. Вместо да й правиш четки, я накарай по някакъв начин да прояви някакъв интерес към теб. Общо взето идеята е в даден момент да останеш пасивен и тя да поеме инициативата. Как да го направиш - няма формула. Поговори си с нея и примерно разбери какво обич да прави в свободното си време, разкажи някаква релевантна и относително интригуваща история от миналото си, беш ли го. И спори с нея - не се съгласявай и не бъди безинициативен като агънце, щото няма да се задържите дълго. Даже съм имал такава връзка, ама това беше от нейна страна - сгодна женица, супер пич, за нищичко не сме се карали нито веднъж. Скоро ми стана скучно, а сексът оправя нещата временно...

С две (три думи) - не бъди путка(нарицателно за мъжки характер, да не вземе да се дискриминира някой)!