.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Баскетболни обувки

Играя любителски баскетбол от доста време, и най-накрая реших да се запиша на тренировки. Имам въпрос относно обувките. Толкова ли е голямо значението дали си с обикновени маратонки или с баскетболни обувки. Наскоро гледах един турнир и там всички трениращ беше със специални басктеболни. Всичките бяха мой набор, не е да кажеш да се засилват към професионалния... Та стана ви ясно. Голяма ли е разликата? Ако може препоръчайте някои хубави.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    И аз се чудя каква е разликата. От известно време почнах да играя малко по тренировки и даже и на състезание ме замъкнаха и там тия от моя отбор 5-6-7 клас сичките с някви такива баскетболни, само аз с обикновени. Каква е разликата въобще?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Повече от фен
    Преди години като тренирах си купих по-специални след като беше минало известно време. Ако смяташ да ходиш по състезания, няма да са ти излишни. Като цяло гледай обувката да ти подпомага отскока.

Мерси. Е реших, че ще взимам, защото тук доста често има турнири. Дайте линк към някои хубави. Ясно трябва да ми помагат за отскока, но в магазина няма да ида да подскачам я. А и по нета е по-далавера. Как определяте дали са добри като им гледате характеристиките?

Разликата е огромна. Само трябва да знаеш кои са хубавите и какви ти трябват за позицията която имаш намерение да играеш.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от chicago Виж мнението
    Разликата е огромна. Само трябва да знаеш кои са хубавите и какви ти трябват за позицията която имаш намерение да играеш.
    +1 Аз на наик си взимах за баскета.

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    nike kobe bryant 7
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

Супер фен Аватара на slicky
    Да, наистина има значение, ама гледай да си купиш хубави/

И аз се чудих наскоро и реших да посетя този сайт. Може ли да дадете някой сайт или нещо такова от където да си поръчам?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си