.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Първи път.

Red face Първи път.

Здравейте, значи предстои ни тази седмица с приятелката ми да правим секс за първи път и двамата се девствени та въпросът ми е следният, какви са начините да направя болката максимално малка? Мислех си с лубрикант на водна основа и също така да го направим на тъмно за да е по възбуждащо за нея. Играли сме си игрички много пъти затова ще гледам да я възбудя максимално защото съм чел, че колкото по възбудена е по-малко ще боли. Та бихте ли ми предоложи ли всички начини и методи които знаете от личен опит.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Възбуди я максимално! Ползвайте и лубрикант ,ако искате. Задължително с презервативи! Някои момичета не ги боли, зависи от организма,но ако я възбудиш максимално и ползвате лубрикант ,няма да я боли много!
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Двама девствени в едно легло е много кофти комбинация.
    Отваряй vratovrazka.net, чети възможно най-много за това къде и как да пипаш, питай приятели и помни възможно най-много. От теб зависят нещата. Това е колкото гордост, толкова и притеснително.

Още един въпрос има ли възможност ако първо пробвам с пръстче да я боли по малко ?

Е да това е ясно, че с езиче ще е първо. И колко време продължава болката след половият акт ?

Предразположи я добре!Наблегни на любовната игра за да може да се отпусне максимално,първо език после започни с 1 пръст и ако издържите да се стискате и с 2 ... накрая ще си е готова и няма да усеща кой знае каква болка.Пък след това може да и е некомфортно ден-два.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от hipsbfordips Виж мнението
    Е да това е ясно, че с езиче ще е първо. И колко време продължава болката след половият акт ?
    Сравнително кратко време, но може да има болка и при 2ри 3ти път, но не при всички е така. Удоволствие за нея чак скед 10ти път някъде.
    За другото ти казаха преди мен хората.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hipsbfordips Виж мнението
    Болката е по време на секса, след него може да й е малко дискомфортно, но няма да я боли.

Супер фен Аватара на cyclops
    При първия ми път мен лично много ме боля. Освен горе споменатите неща бих добавила и възглавница. Ако много я боли й сложи възглавница под таза (мисионерска поза), така ще й се повдигне леко тялото и проникването ще стане по-лесно. Относно пръстчето ако искаш пробвай, но ако я заболи спри. Аз например предпочетох да се приключва с болката веднъж завинаги, но това съм аз. Както вече казах мен много ме боля, а при някои момичета минава доста по-леко.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Двама девствени в едно легло е много кофти комбинация.
    Ехх, взе ми думите от клавиатурата... това ми беше първата мисъл, честно!
    Иначе, авторе, ние не можем да ти кажем колко ще я боли и тн и тн защото няма как да знаем. Индивидуално е при всяка. Преди мен ти казаха доста работи, вслушай се, особено в това да ползвате презервативи!!! Иии беше писал, че ако е тъмно ще се възбуди повече- не е гаранция. Ако знаеш, че на тъмно й харесва повече- ок, ама не на всички жени ни харесва да го правим на тъмно..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Абе, мадамата е девствена, сигурно се притеснява, на тъмно ще е по-добре. Е, не супер тъмно, ама примерно да изгасят лампата в стаята и да светнат тая в коридора.

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Хубаво си прочел за любовната игра...ама има и друго...бъди уверен, дори да направиш някой гаф- не е непоправимо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си