Имам следния проблем. Когато приятелят ми реши да ме задоволи с езиче просто нещо се обърква... Всичко започва чудесно... изведнъж изтръпвам и в следващия момент просто го избуутвам, защото не мога да издържа.. Понеже никога не съм достигала до връхната точка ( по какъв то и да е било начин) и не знам дали точно в момента в който го избутвам аз я наближавам, но просто не знам какво става.. Сякъш става прекалено силно усещането и не мога да издържа психически и физически и някакво силно дразнене на клитора което моментално кара тялото ми да се избута по нагоре докато избягам. Приятелят ми се чувства ужасно от факта че го отблъсквам така. Опитах да му обесня как стоят нещата, но това става всеки път и аз просто започнах да се отчайвам. Като цяло много ми харесва, но дойде ли този момент не знам какво ми става и просто се изтласквам далеч от езичето му. И аз започнах да се притеснявам. На какво може да се дължи това? на някое момиче случвало ли му се е? и как мога да го преодолея? Пробвахме наколко пъти да издържа повече но просто не мога.. Помощ