- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Защо никой не пише в раздел политика?
Вярно, че сте заспали, но чак толкова ли?
Защото ще трябва да се прекръсти на раздел WC![]()
Защото е сайт за тийнейджъри, а средностатистическият тийнейджър не се интересува от политика?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Защото и да пишем, и да не пишем - файда никаква. Положението в държавата (и не само политическото) няма да се оправи с няколко поста в някакъв си форум. Аз лично не пиша, защото не обичам да си губя времето (съответно думите) със загубени каузи.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Ти пък чак сега ли го забеляза? Често срещано явление е, и също така никак не е ново.
А ако искаш да намекнеш нещо, направо си го кажи - аз лесно не се обиждам. Особено пък от хора, които пишат по форумите. Относно политика. Не съм веща в тази сфера, но ме поправи, ако греша - политиката беше действието на управление, нали? И щом си толкова "буден" на тази тема, защо си чешем езиците?
Нали се сещаш: действията > думите.
Аз ти казах защо не пиша в раздел политика - не виждам смисъл от писане. Предпочитам да направя нещо, отколкото да пиша за него. Освен това политиката не ме влече, даже ме отблъсква. Следователно не ставам за политически деец, което явно значи, че съм "заспала". Ако това те успокоява, окей. Ще го преживея.
Щото тези, които най-много разбираха от политика - BERCUT (руснака) и един друг (викаха му спасителя заради аватара) не му помня ника май беше Chacho спряха да пишат.
Защото се винаги се включва по някой като ForTrant и се получава надвикване. След като видях аватара ти и няколко коментара въобще се отказах и да ти отговарям, ако се чудиш все още. В безмислени спорове за доказване на кой е по-по-най нямам сметка да влизам. Във форумът има достатъчно място да си пишеш критика, ако имаш желание - отвори си теми в раздела. Ма отсега ми е ясно на коя гара ще спре тоя влак.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз на чачо му писах лично съобщение, защото беше писал, че симпатизира на бойка борисова и цецко цачев защото те били направили много вярни неща, та писах му аз лично а той се уплаши и се покри и не искаше да ми обясни какви неща е направила бойка борисова.
В по-горния раздел спореше дали се пише Наполи или Неапол. Затова нямам намерение да коментирам.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами простите хора нямат мнение, простено ти е, не се притеснявай, няма проблеми.
Значи тези, които отговарят на въпроса ти, но не ти отърва, са заспали или прости, така ли да разбирам?
Ох, как може да има толкова ограничени хора! Не ми отговаряй.
В настроение съм да хапя и ако не дадеш смислени аргументи или поне някаква обосновка за нападките, не си прави труда да обиждаш. Безсъдържателно е.
Какво пък вие се палите на някакво нещастие скапано, което си е сложило Станишев за аватар?
Много интересни са последните 2 мнения, герберите са много уплашени вече, все пак остава 1 година до изборите.
Защото е пълна загуба на време. Винаги има някой, който пише, че в България е мизерия като даде за пример Германия или Швейцария, друг ще каже, че ББ е виновен, трети ще го защити като каже, че те всички са крадци, друг ще сподели за мечтата си да емигрира и мие чинии "на Запад", защото е по-доходоносно от 2/3 от работните места тук и в крайна сметка всеки ще си говори неговото си със заучените си реплики.
Другата причина е, както казаха това е тийн форум и представа на пишещите за политическа обстановка в държавата идва от едно единствено място - родителите им, които съм 90% сигурен, че едва ли са политолози и обсъждат Народното Събрание на вечеря.
Така, че ForTrant, за твое съжаление няма да дочакаш да пуснат подходящата тема, за да успееш да си копираш цитатите от други форуми.
Срам, че си сложил аватар на любимия ми сериал, можеш ли да кажеш какво съм копирал?Така, че ForTrant, за твое съжаление няма да дочакаш да пуснат подходящата тема, за да успееш да си копираш цитатите от други форуми.
Първо, говоря в бъдеще време.
Второ, не го разбирай буквално.
Значи да разбирам, че си врачка? : )
Не е нужно да си врачка, за да познаваш хората : )
Е как искаш аз да се съглася с теб след като казваш, че ме познаваш и казваш какво ще правя, аз това, което го пиша го знам и го мисля и винаги говоря с аргументи, според мен само се закачаш.
Kви аргументи бе, готин?
Разсъждаваш еднопластово, не отразяваш позицията на другите, като вадиш отделни думички и се хващаш за тях.
Вземи си смени тоя аватар, че ми се драйфа...
В интерес на истината не съм забелязал такава тема, но като ти гледам аватара и ми се догажда, така че не мисля че ще има за какво да си говорим.