.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Ти пък чак сега ли го забеляза? Често срещано явление е, и също така никак не е ново.

А ако искаш да намекнеш нещо, направо си го кажи - аз лесно не се обиждам. Особено пък от хора, които пишат по форумите. Относно политика. Не съм веща в тази сфера, но ме поправи, ако греша - политиката беше действието на управление, нали? И щом си толкова "буден" на тази тема, защо си чешем езиците?

Нали се сещаш: действията > думите.

Аз ти казах защо не пиша в раздел политика - не виждам смисъл от писане. Предпочитам да направя нещо, отколкото да пиша за него. Освен това политиката не ме влече, даже ме отблъсква. Следователно не ставам за политически деец, което явно значи, че съм "заспала". Ако това те успокоява, окей. Ще го преживея.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Щото тези, които най-много разбираха от политика - BERCUT (руснака) и един друг (викаха му спасителя заради аватара) не му помня ника май беше Chacho спряха да пишат.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от michel1 Виж мнението
    Щото тези, които най-много разбираха от политика - BERCUT (руснака) и един друг (викаха му спасителя заради аватара) не му помня ника май беше Chacho спряха да пишат.
    По-скоро амк933, с който спореха за Америка срещу Русия. Плюс още няколко интересни люде.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си