.
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Threaded View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от ForTrant Виж мнението
    Още един пробит мозък от продажните медии и бащицата бойка борисова.
    Нещо си в голяма грешка, аз новини рядко гледам и още по рядко им вярвам. Да не говорим че не симпатизирам ни най малко на Бойко Борисов. Аз съм безпартиен. Виж ти обаче си чист, както се изрази ти пробит мозък и на следващите избори не забравяй да се наредиш рано сутринта с бабите за да подкрепите червения си лидер, на който сляпо вярвате и симпатизирате, въпреки, че неговото управление се доказа като неадекватно и ненадеждно. А за Белене не гледай какво говорят на конференциите. Не знам дали си на ясно, че Ядрен реактор трябва да има осигурена минимална консумация за да може да функционира правилно. Белене от край време е пълна глупост сътворена от твоите кумири. Най-правилното решение е да се преустроят и въведат в действие 1-4 блок на козлудуй, да не говорим, че има площадки за още 2 блока.

Едит: Не аз имам за аватар някой идиот чиято цел е единствено да си напълни гушката. И ако ми отговориш как аджеба Станишпев стана милионер ??? Или е давал консултантски услуги като Доган за по някой и друг милион лева, без дори да знае какво консултира.
    Последно редактирано от draid : 05-04-2012 на 13:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си