- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девственост
Здравейте! На 14 години съм и съм много объркана. Имам приятел, с който сме заедно близо 5 месеца. Той няколко пъти ми е предлагал да го направим, но аз изпитвам някакъв психологически страх. Не ме е страх от болката или каквото и да е - страх ме е от това родителите ми да не разберат и от това, че ако се разбере сред хората могат да ме помислят за "курва" .. Нормална ли е възрастта ми за 1 полов акт?![]()
на твоята възраст съм.. 5 месеца не е много, а от друга стана мислиш ли, че си физически готова, ще изпиташ ли удоволствие?? аз не![]()
вървя си по улицата с ръката в джоба, другата държи бяло виктори и ми ебава дроба..
Според мен на 14 е рано човек да прави секс, просто защото най-често е малък и неинформиран. Но какво значение има нашето мнение, живота си е твой, ние няма как да знаем дали си готова психически и физически или не.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Щом те е страх родителите ти да не разберат...
Изчакай още малко.
А приятелят ти на колко години е ?![]()
*сън*
На 16 е .. и ме е страх точно затова, защото вече 2 пъти му отказах и не знам дали ще има трети![]()
![]()
ох, всичко опира до секс, батеее![]()
вървя си по улицата с ръката в джоба, другата държи бяло виктори и ми ебава дроба..
софиянка?? ;д
Виж сега,мацка,щом се чудиш значи не си готова!Когато дойде моментът няма да се чудиш и маеш,а просот ще го напарвиш!И не се кахъри ако твоя нещо почне да те "заплашва",че ще скъсате ако не му пуснеш!Това е твоето тяло и първият път ще е когато ти прецениш,а не когато някой един вид се опита да ти го наложи!Все пак си на 14 има още много момчета да минат в живота ти,не бързай за никъде![]()
За да го направиш трябва да имаш достатъчно доверие на момчето до теб..
Помисли си добре, за да не съжаляваш после ..
И преди да предприемаш каквото и да е, чети в интернет или някъде другаде.. образовай се.. и чак тогава.. За да спестиш на нас и на себе си някоя от темите, тип : "Бременна ли съм", "Боли ме като пишкам", "Да пия ли хапче"
Ако приятелят ти е опитен и го обичаш няма страшно,направете го![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
По - добре да го изгубиш, от колкото да рискуваш. Ако момчето е читаво - ще те поизчака и няма да имате проблеми, ако не е - нека си бие камшика. : )
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Като няма 3-ти да припада.... мани го тояПървоначално написано от yondii
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
стига бе аз на 14 май още сменях зъбкине бързай,ако момчето си заслужава ще изчака да си напълно готова :P
Първоначално написано от yondii
колко си тъпа..страх да ме помислят за "к***а"
п.с. да питаш непознати във форум дали си готова да правиш секс..nice
Can It All Be So Simple ?
Тва значи,че си се развивала бавно.Аз спрях да сменям зъби на 9-10,хем съм момче.Първоначално написано от SexY_tAnI
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
.. нещо не си разбрал/а правилнооПървоначално написано от xinfamous
![]()
![]()
а родителите ти как ще разберат?
НЕ !!!!!!Първоначално написано от yondii
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от yondii
Много ме дразнят такива коментари .... аз пък никога не съм могъл да разбера вас момичетата ... различни сме ... точка по върпоса ... в този възрастов интервал ния сме доста по разгонени от вас ... логично е пича да настоява (но ако наистина го е грижа за теб ... ще чака цял живот ако трябва !!!) ... споко след някоя година и вия жените наваксвате по "разгоненост"
![]()
Относно темата ти: Щом из главата ти се въртят мисли от сорта на .... "страх ме е нашите да не разберат" ... - (освен ако не им кажеш няма да разберат) и "ще ме помислят за курва" - ... явно не си наясно каква е дифиницията за КУРВА. <<< .... та както казах ... щом тези неща ти се реят из главата значи още си детски акъл ... и ти е доста рано за секс .... мое мнение ... продължавай да отказваш на пича ... ако те зареже заради това ... значи е боклук и не си струва да си с него !!!
Еми относно възрастта не си кой знае колко зряла но и все пак си по-добре то тези които почват на 11 12 години направи го когато мислиш че си готова все пак ако той те обича ще те разбере не избързвай и добре си помисли за да не съжаляваш после
Казвал съм го преди, казвам го пак: Който го е стах от мечки, да не ходи в гората!![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
АХахахха , ето , един да го каже .Първоначално написано от Greennight
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ами да ви кажа познавам момичета, които са го правили на по 11-12 години ии ся си продължават и така .. ноо тее са от "различен свят" някъв ..![]()
Аа иначе родителите ми могат да разберат от един евентуален преглед при гинеколог