- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как ще реагирате, ако ..
Ще го накарам да ми продава по-евтино.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
ще му чупа ръцете
Кво ме интересува мене?
Всеки да прави квото иска и да се издържа,както иска.Аз нито съм някоя инстанция, нито Бог, за да го съдя.
^ Като си набутам манафския чеп в аналния ти г*з ще скуъртнеш от кеф![]()
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Ще звънна на полицията да му натрият носа. :P![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Абе ще го приберат куките не бери грижа ще дойде време да го прибират...До моя вход има 1 ма сега май не продава иначе 2 - 3 го прибираха
По принцип такова нещо само по себе си не би ми пречило особено. В някои ситуации обаче би. Ако примерно имам деца, бих бил обезпокоен заради тях. Или ако като цяло ми е антипатичен, например чалгар, може да реша да го прееба. :Д
За да продава наркотици, най-вероятно би имал силни хора зад него и бих се поколебал да го направя обаче. Но си има начини. Аз лично бих проверил дали нямам някакъв доверен човек в полицията и ако имам, бих се погрижил да разбере.
Бих купувал с намаление. Oh wait.
Ще му опитам стоката.
(без херца)
Последно редактирано от NightGuardian : 03-28-2012 на 22:11
принципно можеш да сигнализираш в полицията,но няма да направят нищо веднага,първо трябва да се проведе разследване ако изобщо ти обърнат внимание и после ако вече установят,че се занимава с разпространение трябва да го издебнат в момента на продажбата,че да го арестуват и да го съдят...
Истината е, че всички ще си мълчите, защото ще ви е страх да се оплачете в полицията. Ще му търпите купоните, селските изцепки, лошото отношения, дори зарибяването на децата ви, защото знаете, че ако го издадете ще си имате големи здравословни проблеми.
D1esel, въпроса е там, че той не е такъв :Д За.. не знам вече колко месеца е тук ( наел е едно помещение за офис и се занимава с компютри ) всеки в кооперацията го вижда като възпитан млад мъж, отзивчив .. А оня ден като чух един разговор под терасата си .. и ми стана доста странно :д ..
И да, наистина ме е страх да съобщя в полицията ..
Истината е ,че ако не сте пациент , трудно ще разберете , че е дилър.![]()
Трай си и без това едва ли ще направиш нещо друго...
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same