- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Липсата на морал в Библията и Кръвожадният Ийсус
Къде отидоха Божийте заповеди?
Къде е моралът в Библията?
За мен няма Бог.Най-малко пък еврейна Йисус може да бъде Бог.Това е една огромна заблуда.Както Библията.Не вярвам в никакви Богове.Вярвам в себе си.Незнам как сме дошли на тая планета и от кой,щото по-долу ще дам цитати,където се говори и за пришълци и земни,ама да вярваш,че Ийсус е Бог е повече от смешно.По-скоро бих повярвал,че пришълци са ни създали ахахахах.Тоз е уникален манипулатор.Библията трябва да се забрани със закон !
В нея и църквата няма нищо човешко.Да припомням ли Кръстоносните Походи?
Ами изгарянето на клада при "Светата" Инквизиция?
Нищо свято няма в тая религия-долни лъжи и манипулации.Хора-овце.Това правят всъщност религиите и вярата във "Богове",а най-смешни са покорните роби на еврейна Йисус !
Приятно четене на откъсите от "Светата Библия":
9.Който хули баща си или майка си, да бъде умъртвен !
10.Ако някой прелюбодействува с жената на ближния си- да бъдат умъртвени !
11.Който легне с бащината си жена, той е открил голотата на баща си-и двамата да бъдат умъртвени !
12.Ако някой легне със снаха си-и двамата да бъдат умъртвени !
14.Ако някой се ожени за дъщеря и майка, това е беззаконие-с огън да бъдат изгорени и той и те !
11. Кога се бият помежду си мъже и жената се приближи да отърве мъжа си от оногова, който го бие, улови я за срамотиите,отсечи й ръката,да не я пожали окото ти !
6.Ако те надумва брат ти, (бащиният ти син или) майчиният ти син, или син ти, или дъщеря ти, или твоята обична жена, или приятелят ти,не се съгласявай с него и не го слушай; да се не смили окото ти над него, не го жалей и не го прикривай,НО ГО УБИЙ-нека първом твоята ръка бъде върху него, за да го убие,а сетне ръцете на целия народ,убий го с камъни, да умре !
34.Не мислете, че дойдох да донеса мир на земята; не мир дойдох да донеса, а меч;
35.защото дойдох да разлъча човек от баща му, и дъщеря от майка й.
37. Който обича баща ,майка,деца повече от Мене, не е достоен за Мене !
Аз съм пратен само при загубените овци от дома Израилев !
26.Ако някой дохожда при Мене, И НЕ НАМРАЗИ баща си и майка си, жена си и децата си, братята и сестрите си, та дори и самия си живот, той не може да бъде Мой ученик !
Мислите, че дойдох мир да дам на земята?
Не, казвам ви, а - раздяла !
Ако свещеническа дъщеря се оскверни с блудство, тя безчести баща си-с огън да бъде изгорена !
Който хули името Господне, трябва да умре, с камъни да го убие цялото общество: бил пришълец, или земен, ако почне да хули името Господне, да бъде умъртвен !
21. Ако тръгнете против Мене и не поискате да Ме слушате,ще ви изпратя зверове, които ще ви лишат от децата ви, ще изтребят добитъка ви и ще ви намалят, тъй че ще запустеят пътищата ви.
Ако и след това се не поправите и тръгнете против Мене,Аз ще тръгна с ярост и ще пратя срещу вас отмъстителен меч в отмъщение заради завета; ако пък се скриете в градовете си, ще ви пратя мор, и ще паднете в ръцете на врага.Хляба ще унищожа; десет жени ще пекат хляба ви в една пещ и ще ви дават хляба с теглилка; ще ядете и няма да бъдете сити.Ако ли и след това Ме не послушате и тръгнете против Мене, ще ядете плътта на синовете си, и плътта на дъщерите си ще ядете. Ще разоря вашите оброчища, ще разруша стълбовете ви, и ще хвърля труповете ви върху развалините от вашите идоли, и душата Ми ще се погнуси от вас.Градовете ви ще обърна на пустиня и ще опустоша светилищата ви.Ще опустоша земята ви, тъй че ще се смаят над нея вашите врагове, които ще се заселят в нея !
Който открадне човек от Израилевите синове и като го зароби го продаде, да бъде предаден на смърт !
Врачка да се не оставя жива !
19. Всеки скотоложник да бъде предаден на смърт.
20. Който принася жертви на богове, освен на едного Господа, да бъде изтребен !
21.Пришълците не притеснявай и ги не угнетявай, защото и вие бяхте пришълци на тази земя,ако ли ги притесниш ще се разпали гневът Ми, и с меч ще ви убия, и жените ви ще останат вдовици, и децата ви - сираци.
Да пазите съботата, защото ви е света: който я оскверни непременно да се умъртви !
Всеки, който работи в нея, да се изтреби изсред людете си !
19:27 а ония, които не искаха да царувам над тях, доведете тук и посечете пред мен !
44. А за да имаш свой роб и своя робиня, купувайте си роб и робиня от народите, които са наоколо ви;
45. тъй също и от децата на преселенците, заселени между вас, можете да купувате.
Слуги, покорявайте се на господарите си със страх и трепет, в простотата си,така като към Христа.
Тоя наш син е буен и непокорен, не слуша думите ни, прахосник е и пияница"
Тогава всички жители на града му нека го пребият с камъни до смърт: тъй изтребвай злото изсред тебе !Блазе на онзи, който хване и разбие о камък Малките ти деца!
Ще заставя да изядат собствените си меса и ще пият собствената си кръв.Ще направя да ядат месата на синовете и дъщерите си.Ще ядат всеки месата на приятелите си.Затова бащи ще изядат децата си и деца ще изядат бащите си.
Ние сварихме моя син и го изядохме.И аз й казах-дай твоя син,че можем да го ядем,но тя бе скрила сина си.
А Ийсус им рече-ако не ядете плътта човешка и не пиете кръвта й,не ще имате живот !
И рече Бог на Ной:
Краят дойде и ето аз ще ги изтребя всичките от земята.
Тъй рече Господ Бог Израилев-всеки да тури меча на бедрото си,преминете от врата на врата,и всеки да убива брата си,приятела си и ближния си !
Превземете градовете,мъже,жени и деца не оставяйте живи.Не ги щадете.
Бог твой ти дава да владееш-не оставяй нито една душа жива,или ги владейте вечно като роби.Къщите да са обрани,а жените изнасилени.Половината град да бъде в плен,а другата половина да бъдат изтребени !
Браво на Бог и Библията!
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !