- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тематични партита :)))
Тук давайте интересни идеи за тематични партита на домашно.![]()
Аз с различни компании до момента съм правила:
- типичното женско парти - с готвене, музика, разни момичешки работи...
- ретро парти - което пак си беше женско парти, нооо се облякохме малко в стил 70те-80те + подходящи прически, грим и аксесоариМожеше да се получи по-добре, но импровизирахме на момента
- циганско парти - дрескода е ясен - всякакви дрехи и парцалки, които изобщо не си отиват + смешни гримове, причеки и аксесоари ( в това число дори и момчета)
В момента се сещам още за хавайско парти, което да е с някакъв дрескод. Преди малко попаднах на един форум, в който намерих ето тази идея. Цитирам:
"Преди една седмица бях на светофарено парти Lol
Ако целия си облечен в зелено значи си свободен и си търсиш жена, готов си за секс и прочие Evil
Ако си в жълто си въздържател или се колебаеш Innocent
А ако си в червено си зает и немоеш такива неща да правиш Naughty
Ииии какво да ти кажа...след много уийски почнаха да се преливат цветовете Very Happy "
![]()
![]()
Мисля, че можем да споделим доста интересни идеи, които да разнообразят обичайните събирания с компания. Давайте идеи!))
Мисля че моята компания е способна да сложи "парти" след почти всяка дума :Д:Д като се почне от "пейка партита", "палачинки партита", "текила парти", "чалга парти", "предваканционно парти" и всякакви такива простотии, които обаче нямат дрескод. Всякакви опити за въвеждане на такъв, или да планиране какво ще се прави, някаква игра (като се почне от тези с дартс, ролетки и шотове, до неща като теглене на листчета и изпълняване на предизвикателства) е бил напълно неуспешен :Д А и някакси когато има въобще някакви правила усещам как се губи настроението :Д Правили сме си филм маратони, но то не е кой знае какво, въпреки че си е забавно да гледаш 18 часа филми с някого :Д.
Иначе тематичните партита ми се връзват повече за група хора, които не се познават толкова. Защото примерно посочения цитат би бил безмислен, след като ние всички си се знаем кой е обвързан, кой не, кой на кого е навит или не и прочие. Иначе за компании, които си падат по игрите, може да си направят Game Night, която при мен се провали :Д и да се правят най-различни игри (с алкохол има доста интересни).
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Наистина много зависи от компанията. Първите 2 примера, които съм дала, са били партита с отдавна познати или добре познаващи се хора. Колкото до циганското - направихме го с групата ми от университета (1 курс) и още не се познаваме добре. Но пък ни хареса идеята за такива партита, още след като си направихме едно Halloween party, пак с дрескод. Много зависи дали хората са навити за такъв тип партита и естествено до колко могат да се отпуснат. При нас имаше някои, които не дойдоха облечени както трябва, но след малко трансформации с дрехи и грим и въпреки всичко се получи доста яко.
Колкото до тези другите - текила парти, караоке парти, dare night така да се каже... Те също са добра идея, отново зависи от предпочитанията на компанията. В случая ми беше интересно да видя някои по-нестандартни идеи, които не са често срещани или дори още "неизмислени".![]()
Ние лично сега планираме в скоро време да направим хавайско или азиатско парти.![]()
Кифленско. Беше голяма забава. Всички с някви руси перуки и си правехме устните със смешна чупка, говорихме странно. Дрескода беше леопардово и тигрово. Ама повечето бяха толкова притеснени, че преди партито се изпи половината алкохол /притеснени, защото чакахме и момчета/. Иначе да не ви казвам за какъв грим ставаше на въпрос и всичко в кръга на шегата. Беше супер като изключим пияните мацки залегнали по земята.![]()
Сега се сетих нещо, което ми го предложиха като бях в чужбина и не съм запозната до колко е осъществимо тук. Идеята беше да се качим на влак и за пътуваме едно денонощие през цялата страна като си направим парти в купето :Д Иначе в интернет няма нищо, а тъкмо се бях надъхала да намеря нещо интересно :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on