.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Post Искам , но ме е страх ..

Значи .. проблема е такъв : Има едно момче с което от доста време се 'забиваме' така да го кажа .. той е от моя клас и всичко е ОК .. той е страхотно момче , сладур е , секси е , привлича окото а и освен всичко е добър приятел. От около 1 седмица той ме кани да отида у тях.Първо всичко беше на шега .. ' Ела у нас де , ще те науча на някои неща' .. при което аз се засмях .. след това той отсъстваше 1 седмица от училище (беше болен ) обаче след като дойде продължи с това (мислех че е само шега) А аз .. почти му обещах да ида .. тоест не съм му обещавала но един вид със шеги му намекнах че нямам нищо против да ида . Първо , притеснява ме дали ще иска да правим секс .. аз съм девствена и съм 99 % сигурна че и той е .. просто го познавам адски добре .. а пък и не искам да го правя точно сега . Не че нямам желание , напротив ! Когато погледна страхотното му тяло направо лигите ми изтичат .. обаче съм на 14 и не мисля че е подходящ момент да го правя точно сега .. а и Второ .. дори и да не се стигне до там че той да иска секс , какво да направя !? Да го целуна ли ако не направи нищо (ние никога не сме си казвали в очите че се харесваме .. но знам че и той ме харесва) .. та това е . Моля ви , помогнете ми .. изобщо не знам дали трябва да ида у тях .. HELP !

Banned Голям фен
    Правиш това което искаш.Искаш да отидеш в тях без да правите секс ми отиваш и ако той поиска му казваш не..0.о Пък и като знаеш че те харесва защо просто не си излееш душицата казваш му го директно и каквото стане.Просто събери малко смелост кураж и смело напред ;д

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Кажи му, че е по-добре да се разходите в парка на първо време. Чакай той да те целуне. Тва му е работата. Ти просто показвай одобрителните си сигнали, когато си говорите и от време на време небрежно го докосвай, за да го предразположиш.

Тръгнете там(гаджета), ходете известно време и тогава му дай да те чука. Ако ме питаш мен даже си малка да отваряш компота, но ти си знаеш.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Не ходи у тях на първо време. Излезте и не го мисли. Флиртувай небрежно, ако стане работата - стане. Не съм фенка на толкова ранния секс, но ако знаеш рисковете и мислиш, че няма да го раздуха на цялото даскало, давай.

Щом те е страх, значи не искаш. Ако толкова искаше нямаше да седиш в някъв форум и да чакаш непознати да ти дават мнения...
    Аз мисля, че ти е рано на 14 си все пак. И мисля, че не трябва да ходиш у тях. Излезте, вижте се, намерете си някво занимание...целунете се... ама да ходиш чак у тях...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Тъпото е , че той не ме кани да излезнем .. кани ме директно у тях .. при тва го прави от около седмица .. не искам директно да одразвам поканата , понеже не искам да си помисли че нямам интерес към него , но същевременно ме е страх да не поиска нещо повече от натискане и т.н ....

anonymous708973
    Guest
    Не се занимавай с тва момченце. Иска да му вържеш и после да разправя на цялото даскало. Недей.

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Аз пък ще ти кажа да се наслаждаваш на живота,а и както ти казаха в по-горните коментари не е нужно да правите секс.Какво ще изгубиш,ако отидеш,нали го харесваш?..[=

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Подкрепят мненията на marilyn и umri

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Решението си е твое, обаче рискуваш да те изчука, после да те зареже...може дори да го разпространи с тоя лапешки мозък..

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Бъдете гаджета, целувайте се, прегръщайте се, но си още малка за секс. (:

Мега фен Аватара на Hilary_
    Изчакай с гостуването ти у тях. Започни с някоя разходка на вън.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Изчакай с гостуването ти у тях. Започни с някоя разходка на вън.
    Много ясно, че така ще кажеш. Още ли си девствена?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Ееегати парадокса...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Повече от фен Аватара на prinncess
    Това че те кани у тях не значи, че трябва да правите секс. А ти ако наистина го искаш няма да питаш нас.
    Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D

Голям фен Аватара на explosion_
    Цитирай Първоначално написано от straus Виж мнението
    Ееегати парадокса...
    + 1 ... 10 букви

Ще префразирам...Който го е страх от пишки не ходи в кревата...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си