Значи .. проблема е такъв : Има едно момче с което от доста време се 'забиваме' така да го кажа .. той е от моя клас и всичко е ОК .. той е страхотно момче , сладур е , секси е , привлича окото а и освен всичко е добър приятел. От около 1 седмица той ме кани да отида у тях.Първо всичко беше на шега .. ' Ела у нас де , ще те науча на някои неща' .. при което аз се засмях .. след това той отсъстваше 1 седмица от училище (беше болен ) обаче след като дойде продължи с това (мислех че е само шега) А аз .. почти му обещах да ида .. тоест не съм му обещавала но един вид със шеги му намекнах че нямам нищо против да ида . Първо , притеснява ме дали ще иска да правим секс .. аз съм девствена и съм 99 % сигурна че и той е .. просто го познавам адски добре .. а пък и не искам да го правя точно сега . Не че нямам желание , напротив ! Когато погледна страхотното му тяло направо лигите ми изтичат .. обаче съм на 14 и не мисля че е подходящ момент да го правя точно сега .. а и Второ .. дори и да не се стигне до там че той да иска секс , какво да направя !? Да го целуна ли ако не направи нищо (ние никога не сме си казвали в очите че се харесваме .. но знам че и той ме харесва) .. та това е . Моля ви , помогнете ми .. изобщо не знам дали трябва да ида у тях .. HELP !