- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първоаприлски шеги
В духа на наближаващия 1 април нека тук си споделяме кой какви шеги е правил и най-вече кой какви мисли да направи на близките си, в частност гаджето, да 1 април!
P.S. Не ме изяждайте ако има такава тема, и да има-стара е!
Ще отида разплакан при майка ми с тест за бременост положителени ще и кажа Мамо ще ставам баща в 8мият месец е ! Ще си имаш внуче ;д
^ това е доооста изтъркан номер между другото.
като цяло не си падам по подобни неща, много мразя някой да ме лъже и да ме гледа в очите, било то и на този абсурден ден. и за някаква глупост.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Мразя да ме взимат на подбив, било то и на 1. април. Искрено се надявам някой да не се опита, че ще си го изяде.
Добре, че е майтапа да си кажем истината. И да, никой не обича да го лъжат.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Да ме лъжат, ясно, че не обичам. Ама да ме взимат на подбив... м-р-а-з-я.
Просто за мен този ден е някаква пълна глупост.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Само аз ли виждам огромна разлика между "лъжа" и "шега"?
Въпреки, че се води ден на лъжата, според мен е глупаво да се лъже за какво ли не.
Аз обичам да се шегувам на този ден с по-близките си хора, но не и да ги лъжа.
И спря да се върти за миг земята..
Има разлика, но често хората ги бъркат, а и едното до някаква степен е свързано с другото.
Измислил съм най-яката шега на света, но тази или другата година няма да я правя. Ще изчакам до 2014![]()
Тука да не се надпреварвате кой пръв ще се изкаже против, за да си придаде важност
Аз на 1ви април лъжех като бях малка. Тогава за пръв път видях дядо да бяга. Отдавна не съм спретвала някоя шега на 1ви април, пък и не ме бива особено, тъй като бързо ме хващат. Не мога да се сдържа.
И да, между шега, лъжа и гавра има голяяма разлика. Нямам против да се шегуват с мен, тамън малко смях в безличното ежедневие, малко разнообразие. Тая година пак ще съм пас, ама съм любопитна ще се вържа ли на някой.
Първоначално написано от antifashionshit
Остават ми 3 дни живот.
тоя празник е много коварен! преди 2 години някой ми беше забил шило в едната гума с бележка честит 1 април - така и не разбрах кой беше
иначе аз не си правя шеги, всичко е изтъркано. само това с шилото беше наистина оригинално, честно
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Както казах между шега, лъжа и гавра има голяма разлика. А шегите на 10 няма да са като шегите на 18...
Първоначално написано от antifashionshit