.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Супер фен Аватара на djipsito
    Главната мисъл е, че ти ако не свършиш не те боли п**ката. Отделно ти можеш да свършиш 20 пъти, момчето само 1 път/тек.
    Тва като е така, мъжките си мислят, че ние задължително трябва да свършим и не го разбират... как така може и без да сме свършили.

Всеки си гони квото си иска в секса. Като ти е най-важен оргазма, добре.. не иде реч само за предпочитания това, което написах по-горе. За тва казах, че е БОНУС.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Главната мисъл е, че ти ако не свършиш не те боли п**ката. Отделно ти можеш да свършиш 20 пъти, момчето само 1 път/тек.
    Тва като е така, мъжките си мислят, че ние задължително трябва да свършим и не го разбират... как така може и без да сме свършили.

Всеки си гони квото си иска в секса. Като ти е най-важен оргазма, добре.. не иде реч само за предпочитания това, което написах по-горе. За тва казах, че е БОНУС.
    Много категорично беше това. Най-важното е и на двамата да им е хубаво. Нали за това е секса? Това важи и за горното. Щом на него му е кофти, ако аз не свърша, и на мен ми става още по-кофти, ако не се получи. Само че в повечето по-сериозни връзки, като че ли не е чак такъв проблем свършването, стига хората да не са с един тон предразсъдъци.
    При мен е на 100% успеваемост. Като не стане вагинално, пръсти, езици... всичко е там. Все по 1 начин става. Просто двамата трябва да се научат как да си доставят един на друг удоволствие.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си