.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Question Мръсни СМС

Какви мръсни смс сте писали и сте получавали?

Доста съм писала и доста съм получавала. Разнообразието е пълно, но всички такива мръснишки смс-и са в кръга на шегата писани.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tBear98 Виж мнението
    всички такива мръснишки смс-и са в кръга на шегата писани.
    Язък. Няма нищо по-хубаво от това да знаеш, че тия неща ще се случат съвсеееем скоро.
    Страст са ми. Обичам, когато през деня ми хрумне нещо в тая насока, да му изпратя точно две думи и да знам колко много му действат, направо мога да видя реакцията му, нищо, че не е пред мен. Случвало се е и цели романи да изпращам... абе, страхотно е.

Мега фен Аватара на machoka
    майстор съм в това
    Последно редактирано от machoka : 03-29-2012 на 07:40

Предложете някакви пикантни смс-и ,с които да побъркам приятелката.Доста съм й изпращал,но взех да се поизчерпвам.Някоя свежа идея ?

Мега фен Аватара на machoka
    СЪс сигурност 'Ако Коледа е левия ти крак, а Нова Година десния, искам да те посетя между празниците' НЕ РАБОТИ

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от katarzis Виж мнението
    Предложете някакви пикантни смс-и ,с които да побъркам приятелката.Доста съм й изпращал,но взех да се поизчерпвам.Някоя свежа идея ?
    Всичко заучено и преписано от нета ще е глупаво. Просто си представи какво искаш да й причиниш следващия път като ти падне и й го опиши във възможно най-големи детайли. Може да не е цялото действие, а само фрагмент от него, едно докосване, едно движение. Обрисувано с правилните думички ще я накара да настръхне.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от katarzis Виж мнението
    Какви си й изпращал?
    Цялата работа в мръсните смс-и е, че са между тия конкретни двама човека. Включват техните предпочитания, техните заигравки, техните желания. Познавате се изключително добре, знаете какво ви побърква, знаете как да го облечете в думи. Във всички случаи едно простичко "Представи си ме дълбоко в теб." върши по-добра работа от хилядите малоумни смс-и в нета.

Много обичам да пращам и да получавам такива смс-и... неотдавна си трих входящата кутия в телефона иии изтрих сигурно около 100 и нещо
    Ами както ти казаха и преди мен зависи какви са ви отношенията, какво си й пращал преди...
    ИИии от нета е тъпо, постарай се да измислиш нещо сам.
    Примерноо мисли си какво искаш да правиш като си с нея и и го напиши кратичко с няколко думи в 1 смс...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Много обичам да пращам и да получавам такива смс-и... неотдавна си трих входящата кутия в телефона иии изтрих сигурно около 100 и нещо
    Ами както ти казаха и преди мен зависи какви са ви отношенията, какво си й пращал преди...
    ИИии от нета е тъпо, постарай се да измислиш нещо сам.
    Примерноо мисли си какво искаш да правиш като си с нея и и го напиши кратичко с няколко думи в 1 смс...
    В момента във входящата си кутия имам 1473 съобщения, от които към 500 би трябвало да са в тая насока.
    В изходящата пък имам 727, от тях също към 500 ще са такива, защото пиша смс-и предимно на приятеля си.
    Мисля да издам книга.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    В момента във входящата си кутия имам 1473 съобщения, от които към 500 би трябвало да са в тая насока.
    В изходящата пък имам 727, от тях също към 500 ще са такива, защото пиша смс-и предимно на приятеля си.
    Мисля да издам книга.
    Eee Пантерке, биеш ме! ама и моя тел няма такъв капацитет за толкова смс-и и ми се налага да трия. Ааа и ти имаш обект, на който да ги пращаш, аз не.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Страшно нещо са мръсните SMS-и.
    Аз пък ви бия всичките. Преди да си сменя телефона ( и когато имах на кого да пращам все още :Д) , имах над 3000смс-а, като по-голямата част бяха с моя човек :Д от тях пък по-голямата част бяха мръсни. И така :Д Голям зор падна докато ги изтрия, но нямах избор. :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

смс е голямо нещо

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Много не умея да пиша такива...чак е дразнещо...не мога да започна такава закачка. Ако имам начален тласък отнякъде се справям, обаче сама нямам шанс да успея да напиша нещо. Много си се дразня. И да, най-яки са когато са с лична основа, чак да не ти се вярва какво може да ти изкара всичките мисли от главата в натоварен ден...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Или ще е на живо или талкче по тел-а...на смс-и не ми е инт. :Д

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Абе, мацки, а за секс чатовете какво ще кажете...оказа се, че приятелчето за секс ги харесва, влязох във филма, посправих се, обаче ми е интересно...мога ли да смятам за достоверна информацията, получена в тях, как мислите, или е преувеличена малко артистично да кажем.
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

anonymous708973
    Guest
    Че каква информация получаваш от секс чат?

"Гола съм на леглото, ако не побързаш ще викам комшията на помощ..."
    Тъкмо си тръгвах от работа, още не бях стигнал до колата
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Че каква информация получаваш от секс чат?
    Дали прави това, което казва, че прави?

Обичам такива смс-и. Харесва ми, но предпочитам кратко, точно и ясно да си предявя исканията, без излишни глупости. Кат' се разточат работите и става тъпо.... Имам доста такива смс-и в телефона си, най - добрите си ги пазя.

Обожавам ги! И да пиша, и да получавам.
    Най - много ми харесва да пращам, когато най - малко очаква или точно, когато си ляга. Побъркват го.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си