- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мръсни СМС
Доста съм писала и доста съм получавала. Разнообразието е пълно, но всички такива мръснишки смс-и са в кръга на шегата писани.![]()
Язък. Няма нищо по-хубаво от това да знаеш, че тия неща ще се случат съвсеееем скоро.
Страст са ми. Обичам, когато през деня ми хрумне нещо в тая насока, да му изпратя точно две думи и да знам колко много му действат, направо мога да видя реакцията му, нищо, че не е пред мен. Случвало се е и цели романи да изпращам... абе, страхотно е.
майстор съм в това![]()
Последно редактирано от machoka : 03-29-2012 на 07:40
Предложете някакви пикантни смс-и ,с които да побъркам приятелката.Доста съм й изпращал,но взех да се поизчерпвам.Някоя свежа идея ?
СЪс сигурност 'Ако Коледа е левия ти крак, а Нова Година десния, искам да те посетя между празниците' НЕ РАБОТИ![]()
Всичко заучено и преписано от нета ще е глупаво. Просто си представи какво искаш да й причиниш следващия път като ти падне и й го опиши във възможно най-големи детайли. Може да не е цялото действие, а само фрагмент от него, едно докосване, едно движение. Обрисувано с правилните думички ще я накара да настръхне.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Какви си й изпращал?
Цялата работа в мръсните смс-и е, че са между тия конкретни двама човека. Включват техните предпочитания, техните заигравки, техните желания. Познавате се изключително добре, знаете какво ви побърква, знаете как да го облечете в думи. Във всички случаи едно простичко "Представи си ме дълбоко в теб." върши по-добра работа от хилядите малоумни смс-и в нета.
Много обичам да пращам и да получавам такива смс-и... неотдавна си трих входящата кутия в телефона иии изтрих сигурно около 100 и нещо![]()
Ами както ти казаха и преди мен зависи какви са ви отношенията, какво си й пращал преди...
ИИии от нета е тъпо, постарай се да измислиш нещо сам.
Примерноо мисли си какво искаш да правиш като си с нея и и го напиши кратичко с няколко думи в 1 смс...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Страшно нещо са мръсните SMS-и.
Аз пък ви бия всичките. Преди да си сменя телефона ( и когато имах на кого да пращам все още :Д) , имах над 3000смс-а, като по-голямата част бяха с моя човек :Д от тях пък по-голямата част бяха мръсни. И така :Д Голям зор падна докато ги изтрия, но нямах избор. :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Много не умея да пиша такива...чак е дразнещо...не мога да започна такава закачка. Ако имам начален тласък отнякъде се справям, обаче сама нямам шанс да успея да напиша нещо. Много си се дразня. И да, най-яки са когато са с лична основа, чак да не ти се вярва какво може да ти изкара всичките мисли от главата в натоварен ден...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Или ще е на живо или талкче по тел-а...на смс-и не ми е инт. :Д
Абе, мацки, а за секс чатовете какво ще кажете...оказа се, че приятелчето за секс ги харесва, влязох във филма, посправих се, обаче ми е интересно...мога ли да смятам за достоверна информацията, получена в тях, как мислите, или е преувеличена малко артистично да кажем.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Че каква информация получаваш от секс чат?
"Гола съм на леглото, ако не побързаш ще викам комшията на помощ..."
Тъкмо си тръгвах от работа, още не бях стигнал до колата![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Дали прави това, което казва, че прави?
Обичам такива смс-и. Харесва ми, но предпочитам кратко, точно и ясно да си предявя исканията, без излишни глупости. Кат' се разточат работите и става тъпо.... Имам доста такива смс-и в телефона си, най - добрите си ги пазя.
Обожавам ги! И да пиша, и да получавам.
Най - много ми харесва да пращам, когато най - малко очаква или точно, когато си ляга. Побъркват го.