.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен Аватара на Teenhelp1

Question СПЕШНО! Как бихте реагирали ?

Как бихте реагирали ако друго момче подари цвете на гаджето ви и тя не ви казва от кой е?Защото това стана на скоро.По принцип аз бих се опитал да разбера кой е и да го видя за какъв се мисли,че да й подарява цвете (в краен случай сбиване макар,че не съм такъв ), но пък от друга страна тя е приела цветето и го крие не казва кой е значи и тя има вина.
    Последно редактирано от Teenhelp1 : 03-29-2012 на 13:35

Мега фен Аватара на xoxi
    Може и да крие, защото си прекалено ревнив и не иска излишни проблеми на главата си.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    ^^ да, може и това да е. Но ако няма нищо притеснително, няма и да крие?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    ^^ да, може и това да е. Но ако няма нищо притеснително, няма и да крие?
    Така е връзката ни не е много стабилна в момента и като видях това цвете и онемях и може някой друг да я зарибява,но не ми казва кой значи все пак има нещо.Заедно сме от доста време година и няколко месеца и все пак ме притеснява.Може да избере другия...

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ако нямаше нищо нямаше да го крие.....
    щом крие май се чувства гузна за нещо или я е страх да ти каже и да не избухнеш

И аз мисля като пАteNцЕ.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Така като гледам в каква паника си изпаднал, нищо чудно да крие, за да не избухнеш
    Възможно е и да има и нещо друго, ама ако реагираш така рязко... нищо хубаво няма да стане.

anonymous708973
    Guest
    Не е ненормално друго момче да й подари цвете, но е изключително странно да не ти казва от кого е, а ти си в пълното си право да се интересуваш.
    Интересно ми е момчетата от форума да се изкажат.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Може и да крие, защото си прекалено ревнив и не иска излишни проблеми на главата си.
    десет букви
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не е ненормално друго момче да й подари цвете, но е изключително странно да не ти казва от кого е, а ти си в пълното си право да се интересуваш.
    Интересно ми е момчетата от форума да се изкажат.
    И аз си мисля,че е странно да не ми каже.Като я питам защо не искаш да ми кажеш от кой е тя отговаря ''така''.
    Има вероятност да е както пАteNцЕ казва,но едва ли...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Пусни друга тема "Защо съм толкова дедективски настроен към приятелката си, обсебващ, досаден и ревнив" и друга тема "защо обвързаните жени си имат ухажори" (която сама по себе си пръщи от смисъл.... нещо като тази тема)

Голям ревнивец ли си? Ако си ясна работата за какво крие от кого е Ако си спокойно момче може и да има нещо.

Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo Виж мнението
    Голям ревнивец ли си? Ако си ясна работата за какво крие от кого е Ако си спокойно момче може и да има нещо.
    По принцип дори и да ревнувам гледам да не го показвам защото тя ме ревнува ужасно много и знам колко е гадно.Сигурно има нещо както си и мислех.

Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    По принцип дори и да ревнувам гледам да не го показвам защото тя ме ревнува ужасно много и знам колко е гадно.Сигурно има нещо както си и мислех.
    Вземи я попитай брат, поговорете си. Като не знае какво иска - прав и път крив и завой...

Може да означава всичко, защото хората са много различни, затова я питай

Цитирай Първоначално написано от den4o7 Виж мнението
    Вземи я попитай брат, поговорете си. Като не знае какво иска - прав и път крив и завой...
    Може би така е най-добре,но не е лесно да се направи защото сме от доста време заедно,но от друга страна като не знае какво иска просто няма смисъл.

Цитирай Първоначално написано от VERSACHETO Виж мнението
    Може да означава всичко, защото хората са много различни, затова я питай

Питал съм я тя просто ми отговаря ''така'' ще опитам пак да си поговорим за това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си