- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Геометрия 7 клас !!! Нищо не разбирам
По принцип частните уроци са много добра опция, стига да ти се дават пари. Ако не ти се - учиш сам и търсиш помощ там, където се спъваш. Собствения ти учител или някой разбиращ познат е чудесен вариант. Във форума, когато не съм бил зает и съм разбирал от нещата, винаги съм се старал да помагам и имам намерение занапред да го правя, така че можеш да се консултираш и тук (има и още няколко достатъчно компетентни и услужливи потребители, към които също можеш да се обърнеш).
Намираш си темите, които трябва да се разгледат в съответния клас, започваш ги една по една, четеш теорията, започваш задачи, гледаш решения, връщаш се на теория, продължаваш със задачи и накрая преминаваш на следващата тема. Когато забиеш на някоя от горните стъпки - търсиш помощ, за да не се бавиш. Неразбиране винаги ще има, затова учиш. Безмислено е да учиш неща, които разбираш. "Не ми се отдава" е неоправдано оправдание.
Приказките са отправени както към авторката, така и към останалата част от потребителите.
Последно редактирано от Chacho : 04-01-2012 на 21:58
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.