- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съжалявате ли за първия път?
В смисъл момчето/момичето, обстановката и като цяло?
К'во да съжаляваш - не можеш да го върнеш. Свършило е вече.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Съвсем не
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не, никога няма да съжалявам, да, беше грешното нещо, много на мое място биха съжалявали адски много, но аз се радвам, че стана така, живота ми сега щеше да е друг, ако не го бях направила така, както беше.
Имам чувството, че тук някои съжаляват, ама тъй като не искат да си признаят пред себе си честно излизат с номера, "ама то минало", "беше грешно, ама не съжалявам" и други подобни. По-добре човек честно да си кажа, да сбърках, бях глупав/а, вече ще мисля повече, а не да се оправдава с това, че било минало и нямало смисъл да съжалява. Смисъла на съжалението е в това да си види грешката, а не в отчайване и депресиране
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Смятам, че трябваше да се случи доста по-рано и съжалявам, че момчето до мен не беше достатъчно запознато, за да ми притъпи всички притеснения и филми, които си бях набила в главата.
мне...съжалявам само за неща, които не съм правила, не за такива, каквито съм...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Едва ли ще чуете от момче да каже "съжалявам за първия път"...![]()
А и в крайна сметка наистина - нито може да се промени, нито да върнеш времето.
Абе не се знае, ко е бил с някоя мърла дето го е депресирала после...
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Е, от безкрайно съжаляване по всякакви минали въпроси съм стигнала до заключението, че не бива да съжаляваш за абсолютно нищо. На т'ва му се вика позитивно мислене. Файда от съжалението няма.
От сегашна гледна точка не съжалявам за гадния ми 1ви път. Той ме е довел до това, което съм днес, до момчето, с което съм сега.
Преди като съжалявах и се вайках не постигнах много, а и човек си троши нервите. И съжаляването определено води и до самосъжаляване.
Ако ти държиш да четеш пораженчески мнения .. бих могла да те задоволя частично с истината, че първият път не ми хареса и не беше с подходящ човек. Това не значи че съжалявам, ала не искам да го призная пред себе си. Какво да признавам пред себе си. Което трябва да призная пред себе си съм го признала - първият път беше кофти и е можело да се случи и в по-подходящо време. Това не значи че съжалявам.
пп. И още нещо - поука можеш да си вземеш и без да налагаш на душата си бичът съжаляване и вайкане по отминалото. Просто наистина няма файда. По-добре човек да е над нещата, стоик. Тва не значи че е неискрен пред себе си и не си признава, че е сгрешил.
Последно редактирано от jghgh : 06-22-2012 на 08:44
Как мога да съжалявам за нещо,което съм направила по свое собствено желание?!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
jghgh да не четеш през ред мнението ми: " Смисъла на съжалението е в това да си види грешката, а не в отчайване и депресиране". Това е цитат от мнението ми.
Прочетох го още първия път внимателно. Но когато съЖАЛяваш, предизвикваш депресия и т.н.
Можеш да си видиш грешката и без да се докарваш до това. Плюеш през рамо, загърбваш миналото - има защо да е минало, има защо да е там, и продължаваш напред с усмивка.
Практически наистина няма как да върнеш миналото => от съжаление полза няма, а и от него [миналото] можеш да вземеш нещо, да извлечеш ползата и поуката и => да си по-благосклонен към него, колкото и да е било кофти.
Би трябвало такова отношение да е в пълна хармония със знака от аватара ти :Р
аЗ не,но има такива,които съжаляват,защото са били поредните кухи лейкинищо лично So long bi**hez
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Определено не съжалявам.
Беше в точното време, с човек, който направи всичко възможно да се чувствувам добре и определено не е имало проблеми или моменти на колебание след това.