.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Samsung Galaxy Y

Lightbulb Samsung Galaxy Y

Здравейте,може би не е мястото тук да пиша за този проблем,но не знам къде другаде
    По принцип нямам интернет включен към тарифния план за този телефон...WiFi също не е включен,а имам интернет на телефона ....като преди да се появи ми отказа картата с памет и се рестартира ...след това се появи една малка иконка Н с две стрелки в противоположна посока и когато не влизам във фейсбук просто си стои,когато влизам започват да мигат стрелкичките.......надявам се да получа отговор
    ......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Това е мобилен интернет и се тарифира на мегабайт след като нямаш договор за данни. Спри го ВЕДНАГА, ако не искаш изненади в сметката си. Отиди в Settings, Wireless and networks, Mobile networks и изключи Use packet data. Всяко мигане на стрелкичките в този случай значи стотинки към сметката.

: много благодаря,успях)
    ......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......

А я си провери сметката да видим :d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си