.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

моля спешно за помощ

харесвам момче с което не се познаваме лично , но сме от едно даскало.Но той си има гадже,приятелите му ми казват ,че отношенията им не са много добри.КАК ДА ГО НАКАРАМ ДА МЕ ХАРЕСА МОЛЯ ЗА ПОМОЩ !!!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    дори да имат проблеми с неговата това не е твоя работа.

той въобще познава ли те? знае ли поне как се казваш?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

да знае ,но не се познаваме лично

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ами първо изчакай да скъсат да не излезе после че ти си тази която ги е разделила

а как да се зближа с нето

ми по скайп или фейсбук и тн но изчакай малко де.....

а може ли някакъв съвет как да започна разговора

ми здрасти как си върши работа...после почни някаква тема квато ти хрумне ама да не станеш плямпало
    и като си пишете по нета може в дас поне едно здрасти с усмивка като се разминавате може да му пуснеш

Наистина първо изчакай да се разделят, защото после стават едни филмиииии.... По фейсбук или скайп там каквото ползвате примерно го питай за нещо или някой от неговия клас.. или да знае как се казва някой филм.. все нещо ще измислиш.

е благодаря ви много

Не се занимавай много много след като има приятелка... и дори да им куцат отношенията, това не е твоя работа...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си