.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia

Любов-не можеш да я разбереш докато не я изпиташ!

Преди да почнете да го четете само ще кажа, че не искам нищо конкретно да ви питам или, че трябва да го четете, но просто искам да си излея душата, дори и във форума...

Защо е толкова трудно? Защо всеки път когато не го чуя коремът ми става на топка, а когато не го видя се появява буца в гърлото ми? Защо всеки път, когато ме целуне нежно краката ми се подкосяват? Дали винаги ще бъде така?
    Мислех си, че е така само в началото, но началото е почти година и половина и се чувствам уникално влюбена и щастлива, но понякога си мисля, че съм обсебваща и, че не споделя същите чувства или може би не ги изразява. А той ли? Той е едно съвсем обикновено момче(той е на 20, аз на 17), което повлия много силно на живота ми, толкова много се промених покрай тази връзка.. Минахме през много трудности, на косъм сме били от раздяла не веднъж... Поддържахме връзка от разстояние близо 5 месеца...началото на тези 5 месеца бяха уникално трудни за мен, след време свикнах с липсата му, а той се върна, и после беше трудно дори да бъдем заедно. Той ми е първият във всичко, и никога не съм си представяла живота с такъв човек- толко скромен, добродушен, тих, спокоен, директен, точен, малко непокист, и въпреки това имам чувството, че ще го обичам вечно! Всеки ден е в мислите ми, а той дори понякога не ми звъни, не ми споделя много, не ми говори празни приказки, не ми обещава невъзможното, дори рядко изразява пръв чувствата си.
    Това ли е любовта, най-неподходящия да се превърне в перфектния за теб? Може ли толкова силни чувства да са просто една невинна детска любов? А дали е само до време(няма нищо вечно)? Нормално ли да изпитвам ужас само от мисълта, ако се разделим някой ден?

Мега фен Аватара на xoxi
    Това горе-долу сякаш аз съм го писала.
    Хубаво е чувството да се чувстваш влюбен всеки ден и да се влюбваш отново и отново в един и същ човек.
    Няма да е зле обаче да гледаш по-реално на нещата. За година и 2-3 месеца би трябвала да си достатъчно запозната с характера му, за да можеш сама да прецениш дали не може да изразява чувствата си като теб или просто не изпитва същото.
    Малко част от хората намират човека, с който ще остареят, още на младини. Ние с приятеля ми сме на същите години, заедно сме от година и седем месеца, но и двамата знаем, че шансът да сме заедно и в далечното бъдеще е малък. Не, че не го искаме, но човек никога не може да е подготвен за това, което го очаква.
    Моят съвет е да се обичате, да изживявате всеки момент като единствен и последен и да не правите големи планове за бъдещето.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Това горе-долу сякаш аз съм го писала.
    Хубаво е чувството да се чувстваш влюбен всеки ден и да се влюбваш отново и отново в един и същ човек.
    Няма да е зле обаче да гледаш по-реално на нещата. За година и 2-3 месеца би трябвала да си достатъчно запозната с характера му, за да можеш сама да прецениш дали не може да изразява чувствата си като теб или просто не изпитва същото.
    Малко част от хората намират човека, с който ще остареят, още на младини. Ние с приятеля ми сме на същите години, заедно сме от година и седем месеца, но и двамата знаем, че шансът да сме заедно и в далечното бъдеще е малък. Не, че не го искаме, но човек никога не може да е подготвен за това, което го очаква.
    Моят съвет е да се обичате, да изживявате всеки момент като единствен и последен и да не правите големи планове за бъдещето.
    Що си мислех, че си на 19-20 години...
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на djipsito
    Мъжете не обичат като жените. И ако някой не ви обича както на вас ви се иска, не значи, че не ви обича.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен
    написано е хубаво.

Хубаво е, да, и съм сигурна, че се отнася за повечето влюбени момичета.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от monttitty Виж мнението
    Това ли е любовта, най-неподходящия да се превърне в перфектния за теб? Може ли толкова силни чувства да са просто една невинна детска любов? А дали е само до време(няма нищо вечно)? Нормално ли да изпитвам ужас само от мисълта, ако се разделим някой ден?
    Не. Най-неподходящият винаги ще е неподходящ.
    Детска любов - едва ли. Силната, устойчива, реална връзка се базира далеч не само на сляпа детска любов, а и на много други неща, включително и плътски страсти, които едно дете не може да разбере и оцени.

Може и да е до време, да. Даже е по-вероятно. Напълно нормално е хем да го знаеш това, хем да изпадаш ужас при мисълта, че не знаеш какво ще се случи след 5-6 месеца, камо ли след 5-6 години.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Що си мислех, че си на 19-20 години...
    Не знам, заблудил си се нещо.
    Много хора ми дават по 2-3+ години в повече. Приемам го като комплимент вече.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Не знам, заблудил си се нещо.
    Много хора ми дават по 2-3+ години в повече. Приемам го като комплимент вече.
    Съдя по коментарите ти, та да, комплимент си е.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не. Най-неподходящият винаги ще е неподходящ.
    Детска любов - едва ли. Силната, устойчива, реална връзка се базира далеч не само на сляпа детска любов, а и на много други неща, включително и плътски страсти, които едно дете не може да разбере и оцени.

Може и да е до време, да. Даже е по-вероятно. Напълно нормално е хем да го знаеш това, хем да изпадаш ужас при мисълта, че не знаеш какво ще се случи след 5-6 месеца, камо ли след 5-6 години.
    +1 Подкрепям
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си