- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Нещо против мускулна треска
Може ли някой да ми препоръча нещо за мускулна треска? Не бях ходил на фитнес от доста време и вчера май се натоварих повече, отколкото трябваше. Аспиринче ще помогне ли, или след като вече я имам няма да стане? Ако не, препоръчайте нещо.
"There are moments in our lives when we find ourselves at a crossroad. The choices we make in those moments can define the rest of our days. Of course, when faced with the unknown, most of us pefer to turn around and go back."
стречинг..............
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не пречи да си разтвориш едно упсаринче, на мен ми помага да ми мине по-бързо : ) Но и да не стане, няма да ти навреди
Момиче ^^
На първо място - храна.
Някакви добавки..
И последно постоянни тренировки,за да се адаптираш,което принципно не трябва да се случва,трябва да ги сменяш по-честичко..
Също зоб може да пробваш:
![]()
Не, нямам нищо против
Еми трябва да си я изтърпиш, не е приятна ама ще е така само първата седмица, после влизаш във форма и си айляк
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Аз пък много обичам да се връщам от фитнеса с мускулна треска, защото знам, че съм правил нещо тамИначе просто си я търпи, не е кой-знае какво... Или ходи прави още упражнения за тоя мускул.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
като имаш мускулна преди тренировка загрявай хубаво и ше ти мине
Нема начин да нема начин!!! ;]
http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
<--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8
Аспирина не помага да ти мине по-бързо мускулната треска, а напротив. Аспирина забавя възтановяването на мускулите, това което прави е да притъпява болката, защото е обезболяващо.
На мен ми бяха казали Аспирин веднага след тренировка, не съм пила, но въпросът е да не спираш да тренираш, защото имаш мускулна треска, при мен с по-голямо натоварване на следващия ден не я усещам. ;D
То, на човека сигурно му е минала вече, но все пак..
Разтягане и движение да изцедиш млечната киселина. И другия път дишай като хората.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аспирин, разтягане преди и след тренировка + да продължаваш да тренираш на следващия ден. Движението на мускулите може да те отпусне.