.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    кви ги пишеш изобщо.. 100% мускулна треска.. ти сигурно си тренирала като за последно.. с мисълта, че резултатите ше дойдат по бързо... и най вероятно не ядеш достатъчно за да се възстановяваш по бързо от тия тренировки и съответно да не е чак толкова зверска тая треска.. разкъсани мускулни влакна и скъсан мускул междо другото нямат почти нищо общо.... със всяка интензивна тренировка се разкъсват мускулни влакна.. а както каза колегата по горе ако скъсаш мускyл определено щеше да разбереш болката просто - нечовешка..

Грешката е моя относно името имам предвид не късане на мускул , а разкъсани мускулни влакна. Не тренирам като за последно, и се разтягам 30 мин минимум преди всяка тренировка. Ходила съм цял живот на танци,вече от година и на плуване,реших да почна и да тичам и да правя коремни преси и лицеви опори. Знам как да се храня и как да се предразполагам преди тренировка. Знам какво е да имам ужасна мускулна треска. Живея с нея тя е чат от ежедневието на спортистите. Това е по различно и за това писах тук да попитам при такъв случай, АКО е това как да постъпя.И аз съм разтягал мускули и съм имала крампи заради,които не можех да си стъпвам на кракът си където бяха разкъсаните влакна и разтяжението. Не е нужно да ме изкарвате мега тъпата, дето не знае какво пише и се хвърля в шок и ужас при най малката болка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си