На снимка от едно до три ми харесваш, четири вече са ти много начерненени очите за моя вкус.
Другото, което мога да ти препоръчам, е ако слагаш фон дьо тен, да използваш пудра. Без да търсиш покривност, защото нямаш нужда, а за да фиксира по-добре грима ти, и вместо с гъбичка я нанасяй със пухеста четка за пудра, няколко минути след като си нанесла фдт. Разбира се, ако си от малкото късметлийки, чийто грим издържа цял ден без да бъде фиксиран, то можеш спокойно да игнорираш съвета ми.

Най-големия ми съвет обаче е, да спреш да питаш този и онзи как да изглеждаш, по простата причина, че хората сме различни и всеки има различен вкус. Дори и тук, от две момичета ти дадоха коренно различни мнения, и всяка е права за себе си. Затова, прецени сама, коя от тези визии ти харесва най-много и си ходи така.. ако се харесваш и си уверена и останалите ще те харесват, дори и гримът ти да не е точно по техен вкус. И без друго, нито има кой знае колко съществена разлика мeжду тях, нито са фрапиращи и ярки, така че давай смело.