.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Отскоро

Отскоро

Здравейте. Ето че реших да пиша и в този раздел на форума...
    На 16 съм и отскоро правя секс. Дотук добре - харесва ми и преживях първия път сравнително леко, въпреки общите приказки на хората и митовете, които се носят за него. Само че има някои неща, които ме притесняват, докато правя секс, и ми пречат да се отдам напълно на изживяването. (Моля, не ме хранете - аз съм си преценила кога да започна полов живот, а и съм прочела доста неща по въпроса. Искам само съвет от сериозни хора)
    И така: имам страх от забременяване (знам, параноя, при положение че използваме презервативи), дори последния път въпреки сравнително нормалното протичане на акта, търчах за Ескапел.
    Така че ще се радвам, ако някой може да ми препоръча някакви сравнително качествени и добри контрацептивни таблетки за постоянно ползване, които да ми спестят паниката и неприятните мисли, а и хвърлянето на 20 лева всеки път, когато по време на секс започна да си въобразявам кофти изходите от ситуацията(което не е винаги, и все пак...).

Благодаря предварително.

Супер фен Аватара на cyclops
    Нищо лично, но ако се беше информирала достатъчно щеше да знаеш, че контрацептиви не се пият без лекарско предписание. Освен това са с рецепта. Не можем ние да ти препоръчаме, тъй като всеки организъм е индивидуален. Щом си започнала да водиш полов живот е време да посетиш гинеколог и той ще те посъветва какво да правиш от тук нататък.
    Относно страха от забременяване е нормално. Много момичета в началото имат страх от забременяване. Аз самата в началото след пъвия ми полов акт много се притеснявах и затова бях на лекар, който ми предписа хапчета. И между другото избягвай да пиеш ескапел за щяло и нещяло, защото това е хапче при наистина спешни случаи и е вредно да ги пиеш повече от един-два пъти годишно. Така, че за твое успокоение тичай при лекар, не е страшно и ще си много по-спокойна.

Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Нищо лично, но ако се беше информирала достатъчно щеше да знаеш, че контрацептиви не се пият без лекарско предписание. Освен това са с рецепта. Не можем ние да ти препоръчаме, тъй като всеки организъм е индивидуален. Щом си започнала да водиш полов живот е време да посетиш гинеколог и той ще те посъветва какво да правиш от тук нататък.
    Напълно съгласна. А и щом си почнала да водиш полов живот трябва да можеш да си носиш и последиците ако има такива. И мен лично също и до ден днешен ме е страх. Но какво да се прави... има такива болести и ужасии, че бременността е за предпочитане..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Вероятно ще повторя двата поста по-нагоре, но все пак ще пиша.
    Първо-Ескапел не са бонбонки, и не можеш да ги пиеш всеки път след секс. Максималния прием на Ескапел е 2 пъти в ГОДИНАТА!
    Второ-контрацептиви се изписват само от гинеколог. Ние можем да ти изброим всички, които са на пазара и всеки вид е качествен, според организма на жената, която ги приема. Така че, отиваш на гинеколог, той те преглежда и ти изписва подходящите за теб.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Освен всичко казано до тук мился, че в аптеката няма да ти дадат противозачатъчни без рецепта... Но пък има свещички, които се поставят във влагалището непосредствено преди секс и са без рецепта, това също е вариант. Макар, че ако не се доверяваш на презервативите, едва ли този метод ще те успокои...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Това трябва да го преодолееш ти самата. Противозачатъчните някъде ги водят с по-ниска как да го кажа стойност на безопасност от презервативите. Идеята ми е, че презервативите са по-сигурни. И да, както казаха - гинеколога ти изписва хапчетата. Но аз съм си взимала моите и без рецепта. Просто отидох казах, че съм си забравила в момента рецептата и попитах дали е възможно да ми ги дадат и без нея, та се съгласи аптекарката... Но това е друга тема. Проблема ти на теб е в главата, не в контрацептивите. Намери начин да се "довериш" на презервативите.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Banned Мега фен
    посети гинеколога си и ще ти изпише някакви противозачатъчни и готово... на своя глава недей да купуваш..

Мега фен Аватара на draid
    Боже. Искаш достатъчно надежден метод за предпазване от забременяване, ами презерватива ти дава 98% защита от болести и бременност. Щом си такава параноя, нека свършва извън теб въпреки презерватива. Ако прави така шанса за забременяване е точно 0. На 16 тръгнала да пие хормони... нямам думи. Информирала се била, ама понеже си мисли че сперматозоидите са Худини и са изскочили от коша в който е презерватива, трябва да пиеш ескапел. Това хапче е за пиене при екстремни ситуации и дори тогава много хора се замислят дали да го пият, да не мислиш че е бонбон. Научете се да ползвате презервативи и няма нужда от каквото и да било друго.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Абе ти си много проста ма! Нищо не си чела!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен
    Град
    <3
    По-добре прехвърли страха си към това, какво би ти причинило на организма гълтането на толкова хапченца Ескапел.
    Всичко ти е в главата.
    + това можеш да си прочетеш урока по биология за половите системи, в частност за овулацията.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ВОДИТЕ ПОЛОВ ЖИВОТ!!!!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не мисля, че след наливането с ескапел можеш да минеш на хапчета. Ще си направиш нещо извънредно лошо на организма от такова мешане на хормони. Моят гинеколог специално ме попита дали съм пила в рамките на тази година ескапел преди да ми изпише противозачатъчни.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на stambelan
    Пак питам, защо след, като сте неуки правите неща, които явно не са ваша работа?
    И От скоро се пише разделено.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Супер фен Аватара на djipsito
    Ох.... Разбери как се прави бебе, какво е овулация и се научи как да проверяваш дали презерватива е скъсан/спукан/има дупка от игла..... На параноиците тря да им забранят секса.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Ох.... Разбери как се прави бебе, какво е овулация и се научи как да проверяваш дали презерватива е скъсан/спукан/има дупка от игла..... На параноиците тря да им забранят секса.
    +1
    Като те е страх от мечки, що ходиш в гората?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си