Здравейте на всички! Та искам да споделя с вас.. (може би не съм първия в тази ситуация и сигурно няма да съм последния.. ) накратко тази историйка как аз съм влюбен в едно момиче от 4 години насам и отскоро бих казал се озовах в така наречената "приятелска зона".. Та аз съм на 17 в момента.. до сега не съм правил секс нито съм се целувал нито съм имал приятелка.. сигурно ще си помислите, че съм някой грозник и идиот който не знае как да се държи и не изглежда добре.. ами точно обратното е всъщност. Не бих казал, че съм един от най-хубавите но със сигурност не съм и от най-грозните. Да кажеме по средата.. все едно..обличам си се добре.. спортно бих казал.. разбира се в момента родителите ми не са добре с парите.. баща ми е без работа и майка ми ни издържа.. а аз се опитвам да си намеря работа също... та както казвах тва за секса ми е последната работа на главата.. аз съм си казал, че когато си дойде момента ще си стане.. доста приятели ме карат да ходя "на курви" дето му се вика но им отказвам всеки път поради простата причина, че аз не съм такъв човек. Та както казвах с това момиче сме от 8ми клас заедно и от тогава съм луднал по нея.. преди година и половина станахме доста близки.. нещо като най-добри приятели.. и ето от тук вече идва проблема.. мисля, че Януари беше когато вече бях стигнал предела на това влюбване и взех, че и казах всичко.. беше пред скайп тъй като времето беше лошо и ме беше домързяло за училище иначе щях да и кажа там ( не че щеше да е нещо по различно от това пред скайпа..). Та казах и всичко и тя го прие.. добре но със репликата "обичам те като приятел твърде много.. и т.н." Аз също си я обичам като приятел и съм готов на всичко за нея.. както и тя за мен.. но ми се иска да бъда с нея.. Питал съм много приятели които са си имали приятелки и т.н. и всички казват да я заеба за известно време да не и обръщам толкова внимание и тя сама щяла да си дойде при мен.. Е ок ама.. просто не мога.. всеки ден в училище е ден на забава щом и тя е там.. няма ден в който да не се лигавиме като деца и да не ни е било забавно заедно.. така като казват да я "заеба" ми става кофти и не искам да го направя.. Та сега се обръщам към вас и ви питам какво да сторя.. ако трябва бих чакал цяла вечност за нея.. (не ме питайте защо и аз не мога да си го обясня на себе си но бих чакал...) какво трябва да сторя, че тази моя мечта да се сбъдне в реалност..
Благодаря ви предварително ! =)