- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да отслабваме заедно за лятото :)
Здравейте, сладурки : ) Понеже вече се затопля и да се надяваме няма да застудява отново, реших, че ще е добре да започнем отсега с упражненията и/или диетите за отслабване. Обикновено всички се сещат в последния момент, но ние може да започнем от по - рано, за да не ни се налага да се пренатоварваме 10 дни преди морето, а и ако сме заедно, ще ни е по - лесноТук може да казвате какви упражнения започвате и/или какъв режим спазвате.
Аз лично започнах днес Pump it up, но само като загрявка около 15тина минути, и след това правих упражненията за дупе на Cindy Crawford и дотукИ решх да пия много вода, а за ограничения още не съм се замисляла (целта ми е да се стегна и да предотвратя надебеляване, засега нямам оплаквания от килограмите си, даже напротив
) Ами вие?
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
http://vbox7.com/play:028cddee
една приятелка ми каза, че имало голям ефект от тези
а иначе, чакам да излязат повече плодове и зеленчуци, че в момента не са кой знае колко
ии лично аз, спрях шоколадабял хляб и газирано,сокове по принцип не консумирам
и така : )
Диета се спазва цялата година,а не 2 месеца преди лятото.
Прав е човекът :д
Аз попринцип си ям доста по-здравословно от повечето - само черен хляб, никакво газирано, пържено ям изключително рядко и т.н.
Шоколадът ми е голям проблем и съм изненадана, че от 2-3 седмици изключително добре се контролирам.
Тръгнах и на фитнес, та се чувствам доста добре в тялото сиСега ми остава само да оправя проблема с приема на течности.
Аз трябва да започна да се ограничавам малко в храната,че напоследък нямам ден без да съм яла чипсове,снаксове,шоколади и т.н.Зимата ходех на аеробика,но групата ни се разпадна.В скоро време започвам и плуване,че до сега басейна беше в ремонт.
И аз гледам да се храня здравословно. Кардио правя 3 пъти в седмицата, ходя пеша и правя упражнения. Днес даже бях цял ден на течности - мляко, сокове... Не го бях планувала, но просто денят ми тръгна така. Успех на всички. Вярвайте в себе си.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Скъпи тийнове,отслабването не трябва да се базира на това,което ядеш.Хапвайте си,но БЕЗ ХЛЯБ,макар че той съдържа жито и е нужен за развитието на организма Ви.Движете се повече,дори и ходейки.Спортувайте,запише те се на някой спорт.ДА НЕ Е ПЛУВАНЕ
.Не е нужно да лишавате организма си,от това което е свикнал.Дори и да преминете на някаква диета,няма да имате полза,ако не се движите
)
започнах диета преди дни протича така един ден само на вода следващия консумирам варени картофи и ги редувам интересувам се дали ще напълнея от картофите
момиче
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Въй :X:X Как може такова нещо?? Картофи??? Само вода за около 3-4 седмици с тежки физически натоварвания,даже последната седмица спри водата и почни по-тежки тренировки.После ще ядем жито.
абе как може да подложите организма си на такива диети :-O картофи не яж, ще напълнееш жестоко, само по чаша вода на ден е добре........
^ Глупости, жестоко ще напълнее. Организмът се нуждае, а ако приема в нормата и не ги яде късно вечерта, няма проблем, поне така мисля![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
qjte si normalno (e ne se tyrpchete kato praseta) hodete da bqgate , trenirate neshto i ste ok. to ne se prawi kato was 5 dena da ne qdete 2 da karate na voda ..........
По принцип съм свикнала без хляб, много рядко се купува вкъщи, понеже живея само с майка ми, а и тя не яде кой знае колко.... Въглехидрати си набавяме от плодове, зеленчуци, картофки понякога.... Нямаме проблеми с килограмите. При мен са вариращи едни 2-3 килограма, но по това време, когато се затопли и тичкам по повечко и си влизам в много добра форма. Сега съм се заела сериозно с тичането (не че не съм го правила цяла зима, но недостатъчно). Започнах да ходя и на фитнес, защото по цял ден нямам какво да правя и поне да е нещо полезно. Сутрин-фитнес, късен следобед-тичане и разходки в парка и ми е екстра. Друго- лично аз от шоколад и сладолед (в умерени количества разбира се) не пълнея и честичко си позволявам (не всеки ден). Всеки организъм е различен и индивидуален. Например- аз почна ли да се тъпча с хлебни и нишестени истории и веднага усещам, че качвам от тях. Примерно от шоколада-не, но от някви вафли шоколадови...ооо ужас. Бе въобще от всякакво брашно, било то сладко или не. Сестра ми пък е обратното- тя яде хляб, филии, сандвичи и не и се лепят, за нея пък е проблем сладкото, шоколадът и т.н.... И някак си съм си научила вече организма и знам какво да му давам. Е-не изпадам в крайности де-гедам да комбинирам полезното с приятното. И сега...когато ми се наложи да свалям 1-2 кг.наблягам повече на тренировките и става работата. Но си трябва и постоянство. Та, съветът ми е да научите и следвате нуждите на организма си, да не прекалявате с количествата. Иначе сега и аз съм на вълна хубаво тялос вас съм....
От вчера вечерта почнах нещо като режимче. Не знам дали ще има ефект, ама... Без сладко, без хляб и тестяно и без много мазни храни. И така... днес сутринта ядох мюсли с 20% плодове с кисело мляко, на училище 2 сока капи праскова (малко се олях), за обяд вкъщи ядох патладжани с домати и сирене
и довечера сигурно пак мюсли. Откъм спорта.. Сутринта ако имам време правя коремни и/или лицеви и други (кардио, аеробика, тае-бо); вечерта задължително. Днес имахме физическо и ей сега ще тръгвам пак да играем федербал в дскл. И това е .. изкажете мнение... на 14 съм; 160 см висока и тежа 66 кг. ;x ;ss
Добре е , но ходи и да бягаш ако имаш възможност . Сутринта вместо да правиш лицеви , коремни и т.н. по добре потичай малко , а вечерта ги прави другите работи. (то е хубаво и сутринта , но предполагам , че няма да имаш време и за това ти препоръчвам да бягаш.) 1.60 66кг е доста .. би трябвало да си около 50кг +- 1-2кг. Надявам се да съм ти бил полезен.
По-Здрави.![]()
трябва много движение и само на картофи не е правилно, те съдържат нишесте и понякога в определен момент имат обратен ефект!
искам да попитам стоенето права около 4-6 часа изгаря ли калории.Започнах работа в която се изисква стоене прав 4 без почивка.Ровех се,но никъде не открих отговор