.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Супер фен Аватара на fuckme

Cool Да отслабваме заедно за лятото :)

Здравейте, сладурки : ) Понеже вече се затопля и да се надяваме няма да застудява отново, реших, че ще е добре да започнем отсега с упражненията и/или диетите за отслабване. Обикновено всички се сещат в последния момент, но ние може да започнем от по - рано, за да не ни се налага да се пренатоварваме 10 дни преди морето, а и ако сме заедно, ще ни е по - лесно Тук може да казвате какви упражнения започвате и/или какъв режим спазвате.
    Аз лично започнах днес Pump it up, но само като загрявка около 15тина минути, и след това правих упражненията за дупе на Cindy Crawford и дотук И решх да пия много вода, а за ограничения още не съм се замисляла (целта ми е да се стегна и да предотвратя надебеляване, засега нямам оплаквания от килограмите си, даже напротив ) Ами вие?
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    http://vbox7.com/play:028cddee

една приятелка ми каза, че имало голям ефект от тези
    а иначе, чакам да излязат повече плодове и зеленчуци, че в момента не са кой знае колко
    ии лично аз, спрях шоколада бял хляб и газирано,сокове по принцип не консумирам
    и така : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    Диета се спазва цялата година,а не 2 месеца преди лятото.

anonymous708973
    Guest
    Прав е човекът :д
    Аз попринцип си ям доста по-здравословно от повечето - само черен хляб, никакво газирано, пържено ям изключително рядко и т.н.
    Шоколадът ми е голям проблем и съм изненадана, че от 2-3 седмици изключително добре се контролирам.
    Тръгнах и на фитнес, та се чувствам доста добре в тялото си Сега ми остава само да оправя проблема с приема на течности.

олл колко си мила........

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Аз трябва да започна да се ограничавам малко в храната,че напоследък нямам ден без да съм яла чипсове,снаксове,шоколади и т.н.Зимата ходех на аеробика,но групата ни се разпадна.В скоро време започвам и плуване,че до сега басейна беше в ремонт.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    И аз гледам да се храня здравословно. Кардио правя 3 пъти в седмицата, ходя пеша и правя упражнения. Днес даже бях цял ден на течности - мляко, сокове... Не го бях планувала, но просто денят ми тръгна така. Успех на всички. Вярвайте в себе си.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Скъпи тийнове,отслабването не трябва да се базира на това,което ядеш.Хапвайте си,но БЕЗ ХЛЯБ ,макар че той съдържа жито и е нужен за развитието на организма Ви.Движете се повече,дори и ходейки.Спортувайте,запише те се на някой спорт.ДА НЕ Е ПЛУВАНЕ .Не е нужно да лишавате организма си,от това което е свикнал.Дори и да преминете на някаква диета,няма да имате полза,ако не се движите )

Повече от фен
    започнах диета преди дни протича така един ден само на вода следващия консумирам варени картофи и ги редувам интересувам се дали ще напълнея от картофите
    момиче

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от ronyrony Виж мнението
    започнах диета преди дни протича така един ден само на вода следващия консумирам варени картофи и ги редувам интересувам се дали ще напълнея от картофите
    Интересувам се къде ти е акъла? И що за родители биха позволили на дъщеря си да се храни по толкова глупав и нездравословен начин.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

о, Боже.десетбукви
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от buckiehigh Виж мнението
    Скъпи тийнове,отслабването не трябва да се базира на това,което ядеш.Хапвайте си,но БЕЗ ХЛЯБ ,макар че той съдържа жито и е нужен за развитието на организма Ви.Движете се повече,дори и ходейки.Спортувайте,запише те се на някой спорт.ДА НЕ Е ПЛУВАНЕ .Не е нужно да лишавате организма си,от това което е свикнал.Дори и да преминете на някаква диета,няма да имате полза,ако не се движите )
    напълно не съм съгласен.Повече грешки идва ли може да има

Мега фен Аватара на strawberry88
    недей така ;x

Мега фен
    Въй :X:X Как може такова нещо?? Картофи??? Само вода за около 3-4 седмици с тежки физически натоварвания,даже последната седмица спри водата и почни по-тежки тренировки.После ще ядем жито.

Голям фен Аватара на cheburashka
    абе как може да подложите организма си на такива диети :-O картофи не яж, ще напълнееш жестоко, само по чаша вода на ден е добре........

^ Глупости, жестоко ще напълнее. Организмът се нуждае, а ако приема в нормата и не ги яде късно вечерта, няма проблем, поне така мисля
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

qjte si normalno (e ne se tyrpchete kato praseta) hodete da bqgate , trenirate neshto i ste ok. to ne se prawi kato was 5 dena da ne qdete 2 da karate na voda ..........

По принцип съм свикнала без хляб, много рядко се купува вкъщи, понеже живея само с майка ми, а и тя не яде кой знае колко.... Въглехидрати си набавяме от плодове, зеленчуци, картофки понякога.... Нямаме проблеми с килограмите. При мен са вариращи едни 2-3 килограма, но по това време, когато се затопли и тичкам по повечко и си влизам в много добра форма. Сега съм се заела сериозно с тичането (не че не съм го правила цяла зима, но недостатъчно). Започнах да ходя и на фитнес, защото по цял ден нямам какво да правя и поне да е нещо полезно. Сутрин-фитнес, късен следобед-тичане и разходки в парка и ми е екстра. Друго- лично аз от шоколад и сладолед (в умерени количества разбира се) не пълнея и честичко си позволявам (не всеки ден). Всеки организъм е различен и индивидуален. Например- аз почна ли да се тъпча с хлебни и нишестени истории и веднага усещам, че качвам от тях. Примерно от шоколада-не, но от някви вафли шоколадови...ооо ужас. Бе въобще от всякакво брашно, било то сладко или не. Сестра ми пък е обратното- тя яде хляб, филии, сандвичи и не и се лепят, за нея пък е проблем сладкото, шоколадът и т.н.... И някак си съм си научила вече организма и знам какво да му давам. Е-не изпадам в крайности де-гедам да комбинирам полезното с приятното. И сега...когато ми се наложи да свалям 1-2 кг.наблягам повече на тренировките и става работата. Но си трябва и постоянство. Та, съветът ми е да научите и следвате нуждите на организма си, да не прекалявате с количествата. Иначе сега и аз съм на вълна хубаво тяло с вас съм....

От вчера вечерта почнах нещо като режимче. Не знам дали ще има ефект, ама... Без сладко, без хляб и тестяно и без много мазни храни. И така... днес сутринта ядох мюсли с 20% плодове с кисело мляко, на училище 2 сока капи праскова (малко се олях ), за обяд вкъщи ядох патладжани с домати и сирене и довечера сигурно пак мюсли. Откъм спорта.. Сутринта ако имам време правя коремни и/или лицеви и други (кардио, аеробика, тае-бо); вечерта задължително. Днес имахме физическо и ей сега ще тръгвам пак да играем федербал в дскл. И това е .. изкажете мнение... на 14 съм; 160 см висока и тежа 66 кг. ;x ;ss

Цитирай Първоначално написано от stef98 Виж мнението
    От вчера вечерта почнах нещо като режимче. Не знам дали ще има ефект, ама... Без сладко, без хляб и тестяно и без много мазни храни. И така... днес сутринта ядох мюсли с 20% плодове с кисело мляко, на училище 2 сока капи праскова (малко се олях ), за обяд вкъщи ядох патладжани с домати и сирене и довечера сигурно пак мюсли. Откъм спорта.. Сутринта ако имам време правя коремни и/или лицеви и други (кардио, аеробика, тае-бо); вечерта задължително. Днес имахме физическо и ей сега ще тръгвам пак да играем федербал в дскл. И това е .. изкажете мнение... на 14 съм; 160 см висока и тежа 66 кг. ;x ;ss
    Добре е , но ходи и да бягаш ако имаш възможност . Сутринта вместо да правиш лицеви , коремни и т.н. по добре потичай малко , а вечерта ги прави другите работи. (то е хубаво и сутринта , но предполагам , че няма да имаш време и за това ти препоръчвам да бягаш.) 1.60 66кг е доста .. би трябвало да си около 50кг +- 1-2кг. Надявам се да съм ти бил полезен.

По-Здрави.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от stef98 Виж мнението
    Много ти е зле режимът..Прочети някоя статая да си изясниш за какво става въпрос.

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Много ти е зле режимът..Прочети някоя статая да си изясниш за какво става въпрос.
    Човек, що не вземеш вместо да злобееш из целия форум да направиш една тема, да ни обясниш всичко, понеже всички сме много невежи?! ;]

трябва много движение и само на картофи не е правилно, те съдържат нишесте и понякога в определен момент имат обратен ефект!

искам да попитам стоенето права около 4-6 часа изгаря ли калории.Започнах работа в която се изисква стоене прав 4 без почивка.Ровех се,но никъде не открих отговор

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от babyliss0 Виж мнението
    искам да попитам стоенето права около 4-6 часа изгаря ли калории.Започнах работа в която се изисква стоене прав 4 без почивка.Ровех се,но никъде не открих отговор
    Да изгаря калориите,както и поддържане на основни функции,температура,дишане и тн. Но не се надявай на това,защото се горят много малко калории като седиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си