.
Затворена тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.

Въпросчинци.

Хелло. Имам само един въпрос, който исках да задам от доста време, но не ми беше толкова скучно. Интересно ми е, как веднага след ъпдате-а на сайта веднага популацията нарасна буквално с хиляди нови потребители. Има слухове, че се създават фалшиви профили, за да се привлече повече внимание, това вярно ли е? Ако е вярно, защо не изчакахте малко, за да изглежда по достоверно? Според мен, не е възможно след модернизирането на сайта веднага популацията да се качи драстично. Струва ми се невъзможно от която и гледна точка да го гледам, няма реклама която да направи това, дори да има няма да е за постоянно. Ако го погледна от една гледна точка, правиш реклама в различни популярни сайтове и форуми, казвайки, че предстой модернизиране на определен сайт и след ъпдате-а идва БУМ от нови потребители, но не е възможно тази популация да се запази, което в случая не е така, дори нарасна. Първите 5-6 часа след дългоочакваното отваряне на новия сайт, популацията нарасна със 2 хиляди (дори 3) , няколко дена след това популацията нараства с още 3-4 хиляди (7-8хиляди приблизително). След това имаше спадове, но ако помня правилно, когато стария дизайн беше на линия, беше отчетено, че най-много потребители които са посетили сайта едновременно е 1743 (2007г.) , а сега числото е 24 131. Просто ми е интересно как се получи това в такъв кратък период от време. Мерси за вниманието.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Обяснявали сме.

Броя на регистрираните потребители, които показва онлайн е верен. Броя на гостите които показва онлайн не е, поради наслагването на сесиите и бавното им изтичане. Затова се получава нещо от типа 8-9к гости онлайн.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си