.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Абсолютно детски истории... на 16 казваш, че си, а се впечатляваш, че някой си те е гушнал по скайп. Ама това не е проблема в случая.. щом има проблеми с наркотиците, ти какво се занимаваш? Не си струва.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Абсолютно детски истории... на 16 казваш, че си, а се впечатляваш, че някой си те е гушнал по скайп. Ама това не е проблема в случая.. щом има проблеми с наркотиците, ти какво се занимаваш? Не си струва.
    Когато обичаш и най малките жестове ти се запечатват в съзнанието и си спомняш за тях... всякаш е било вчера ,точно по това си личи че си влюбен.. спомняш си с най малки подробности всеки един детайлл [е почти ;д ]
    Дано си ме разбрала

Цитирай Първоначално написано от someonlikeyou Виж мнението
    Когато обичаш и най малките жестове ти се запечатват в съзнанието и си спомняш за тях... всякаш е било вчера ,точно по това си личи че си влюбен.. спомняш си с най малки подробности всеки един детайлл [е почти ;д ]
    Дано си ме разбрала
    Миличка, това не е жест. Едно е да те гушне на живо, едно е да помниш първа среща,целувка, място и тн. Аз и без да обичам помня такива неща. Но друго е една емотиконка в скайп. Не се връзвайте толкова и не се вживявайте в тия чатове, повече отколкото трябва, от опит ти го казвам.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Миличка, това не е жест. Едно е да те гушне на живо, едно е да помниш първа среща,целувка, място и тн. Аз и без да обичам помня такива неща. Но друго е една емотиконка в скайп. Не се връзвайте толкова и не се вживявайте в тия чатове, повече отколкото трябва, от опит ти го казвам.
    явно не съм се изказала правилно , казах че на живо ме е гушкал и то не веднъж .... а в скайп ехееее колко мечки и целувки е имало .. не се вживявам мерси все пак за савета

Цитирай Първоначално написано от someonlikeyou Виж мнението
    явно не съм се изказала правилно , казах че на живо ме е гушкал и то не веднъж .... а в скайп ехееее колко мечки и целувки е имало .. не се вживявам мерси все пак за савета
    Извинявам се, явно не съм разбрала, помислих че става дума само за някви работи по скайпа.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    А минавало ли ти е през акъла, че може да те използва и да ти направи всякакви мизерии само за да си вземе дозата?Накарай го да спре дрогата и после слагай розовите очила.Ако не спре да се друса значи държи повече на измисления си свят, отколкото на теб.

Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    А минавало ли ти е през акъла, че може да те използва и да ти направи всякакви мизерии само за да си вземе дозата?Накарай го да спре дрогата и после слагай розовите очила.Ако не спре да се друса значи държи повече на измисления си свят, отколкото на теб.
    мерси за савета .. но не съм тръгнала да правя такива грешки аз имах друго впредвид с тази тема, а й той може да е всякакъв, но не би направил това с когото и да е не го защитавам просто го познавам,че зад този непокорен,наркомански вид стои един добър човек и въпреки това не бих започнала връзка с него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си